|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τη γνωμη σας για πομποδεκτη...
Θα ηθελα να ρωτησω,οποιον εχει γνωσεις ραδιοερασιτεχνη,τι λεει ΑΥΤΟ...
Αν εχει μεγαλη εμβελεια για χρηση σε ορεινο κομματι,η αν εχετε προτεινετε κατι αλλο ευχαριστως. Ευχαριστω! Last edited by georgekostas; 07-02-2010 at 04:00. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τη γνωμη σας για πομποδεκτη...
Αγορούλες πάλι Γιώργη;
|
|
|||
|
|||
Η συγκεκριμένη εταιρία ειδικεύεται στα προϊόντα αυτά. Θεωρείται καλή και ποιοτική. Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις αυτών των συστημάτων: όσο πιο αναπεπταμένο είναι το πεδίο, χωρίς εμπόδια, τόση μεγαλύτερη η εμβέλεια. Επίσης δέχονται επιρροές από τον "βαρύ" καιρό (προκαλούνται στάσιμα στην κεραία). Θα σου πώ κάτι φίλε Γιώργο και δεν θα το πιστέψεις.Με παρόμοια συσκευούλα στην οποία απλώς βάλαμε λίγο μεγαλύτερη κεραία,μιλήσαμε κάτι τρελλαμένοι τζιπάδες με πλοίο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από το Καλλίδρομο όρος. Βέβαια αυτό είναι καθαρά τύχη. Πάντως για κυνήγι,ορεινή πεζοπορία, jeeping αλλά και μοτοτάξειδο οι συσκευές αυτές είναι πολύ χρήσιμες.
|
|
|||
|
|||
George, εξαρτάται γιατί το θέλεις και τι εννοείς μεγάλη εμβέλεια. Στη θάλασσα η εμβέλειά του μπορεί να περάσει και τα 20-30 ν. μίλια με τα 7W ισχύος που αναγράφει. Το ίδιο και στο βουνό αν υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ των πομποδεκτών. Πάντως τα λίγα χιλιομετράκια τα έχεις "στην τσέπη" σου ανά πάσα στιγμή.
Στο αυτοκίνητο και σε εκδρομές με φίλους πολλές φορές χρησιμοποιώ αυτά τα παιχνιδάκια και η εμβέλειά τους είναι πολύ μεγάλη, με την έννοια ότι τον έχεις χάσει τον άλλον από τα μάτια σου, ακούγεστε πεντακάθαρα όμως. Με 1-2 Watt ιαχύος που νομίζω ότι έχουν, ο κατασκευαστής τους δίνει 18 μίλια (25χλμ περίπου) εμβέλεια υπό ιδανικές συνθήκες, εγώ τα έχω μετρήσει το πολύ 5 χλμ σε οπτική εμβέλεια. |
|
|||
|
|||
Στρατο τι να κανουμε ...αφου ειμαστε gadgetακηδες...!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο πεδιο χωρις εμποδια,λιγο πολυ ολα πιανουνε,το θεμα ειναι να μιλας και με μικρα εμποδια αναμεσα. Ευχαριστω Ντινο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αποσταση 3-5 χιλιομετρων.Και γω πιστευω τα 7w που δινουνε ειναι πολυ καλα και δεν θα εχω προβλημα.Βεβαια ξερω οτι παιζουν μεγαλο ρολο και οι συνθηκες του εδαφους οπως επισης και ο καιρος... Ευχαριστω φιλε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα περιμενω να μου πεις και για τον αλλον.Ευχαριστω πολυ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κορυφαιος,αλλα και φοβερη τιμη.βεβαια υπαρχουν και φθηνοτεροι κινεζικοι που κανουν δουλεια.αν θελεις το συζηταμε. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απαραίτητες τροφές για το τραπέζι σας | skippybi | Υγεία | 8 | 06-10-2009 02:23 |
Τη γλώσσα μου έδωσαν Eλληνική. | Alext | Διάφορα | 7 | 06-09-2009 03:23 |
Τη συμβουλη σας παρακαλω... | georgekostas | Ανέκδοτα | 16 | 31-08-2009 18:31 |
Τα σχόλιά σας για 6 μέρες Ιταλία | Silencer | Info ταξιδιών εξωτερικού | 23 | 15-08-2009 11:31 |
Ποιά η γνώμη σας για τους Ρεθυμνιώτες | VILLY | Ελλάδα | 25 | 26-07-2009 12:45 |