|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αττικό Μετρό: Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 350 εργαζομένων
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αττικό Μετρό: Διαμαρτύρονται για τις απολύσεις 350 εργαζομένων
Σπύρο εσείς θα γλυτώνατε νομίζεις
γα....................οι |
|
|||
|
|||
Έχουμε να δούμε τέτοια πολλάααααααααααααα ακόμααααα...
|
|
|||
|
|||
ασχημα τα πραγματα.....
πολυς κοσμος ανεργος..... |
|
|||
|
|||
Και εγώ αυτό νομίζω δυστηχώς θα υπάρξουν πολλά τέτοια......
|
|
|||
|
|||
Συναδελφοι, ψαξτε καλυτερα το θεμα ''εργαζομενοι στην Αττικο μετρο'' και ΤΡΑΜ ΑΕ διοτι π.χ. για την δευτερη το 2004 αριθμουσε 156 υπαλληλους οποταν και ξεκινησε η λειτουργια της χωρις προβληματα και οι οποιοι υπαλληλοι με τους γνωστους ''πολιτικους'' τροπους την περιοδο 2004-2009 αβγάτισαν σε........689!!!
Ετσι το ελλειμα της εταιρειας στο τελος του 2004 (1,5 χρονο λειτουργιας μεχρι τοτε, αγνωστο το μεσον, αργο, κοστος κατασκευης κ.λ.π.) ηταν 6,5 εκατομμυρια ευρο ενω στο τελος του 2009.......155 εκατομυρια ευρο!!!! Οσο το μαθαινε ο κοσμος τα εσοδα αυξανονταν αλλα το ιδιο και οι μισθοι απο τους νεοπροσληφθέντες, ετσι αντι να μειωνεται το ελλειμα οπως θα ηταν φυσικο απο την αυξηση των εσοδων αυτο αυξανοταν απο την αυξηση των εξοδων μισθοδοσιας, ΙΚΑ κ.λ.π!!! http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=143918&cid=6 κατι αναολογο γινεται και στην αττικο μετρο, θεμα το οποιο σκαει οσονουπω φανταζομαι!! Last edited by GeorgeP; 15-06-2010 at 13:10. |
|
|||
|
|||
Στον Καφέ τις Τετάρτης για παραπάνω διότι δεν μου επιτρέπετε να επεκταθώ,καθώς επίσης σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ εγώ δεν πρόκειται να γίνω κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κανενός κόμματος.
Last edited by S.T; 15-06-2010 at 17:46. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανώμαλη προσγείωση για το Flight Simulator μετά τις απολύσεις της Microsoft | Black_Shadow | Κόσμος | 4 | 25-02-2009 13:14 |
Εργαλεία (ειδικού τύπου για τις BMW) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 21-02-2009 22:29 |
Διώξεις για τις παράνομες πινακίδες | Κύρος Γρανάζης | Επικαιρότητα | 4 | 10-02-2009 22:33 |
Βιβλίο για τις κλεμμένες αρχαιότητες | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 09-01-2009 15:48 |