|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
1η παγκρητια συγκεντρωση gsforum
Νομίζω ότι έχει έρθει ο καιρός να κάνουμε την πρώτη
παγκρήτια συγκέντρωση του αγαπημένου μας gsforum. Σε κάποιο καφέ που βρεθήκαμε έγιναν η σχετικές πρότασής και καταλήξαμε ότι πρέπει να γίνει κάπου που να μπορούν να έρθουν και τα παιδιά από τα ανατολικά. Έτσι λοιπόν προτείνουμε να βρεθούμε κάπου στα νότια (Αγ.γαλήνη-Τυμπάκι η Πλακιά),τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Περισσότερες πληροφορίες πιστεύω να έχουμε σύντομα. Επίσης οποίος θέλει μπορεί να καταθέσει την πρόταση του για να καταλήξουμε κάπου. Ίσως να είναι λίγο νωρίς που το αναφέρω τώρα αλλά πιστεύω ότι για να έχει επιτυχία η διοργάνωση πρέπει να τα ψάξουμε από τώρα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 1η παγκρητια συγκεντρωση gsforum
μαζι και στην ακρη του κοσμου!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
γι'αυτο το λόγο θα βρεθούμε στις 25/07 στην Βόνη για να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα για την συνάντηση
|
|
|||
|
|||
Με το καλό παιδιά........
|
|
|||
|
|||
E ρε γλέντια...
|
|
|||
|
|||
σωστος!!ω,γλυκε moderator!!
|
|
|||
|
|||
Για Σεπτέμβρη θεωρητικά είμαι μέσα. Βέβαια ξεκινά η προεκλογική περίοδος και ίσως να μπλοκάρω, αλλά θα το προσπαθήσω.
Θα πρότεινα όμως κάπου στην όμορφη ενδοχώρα μας για τα στροφιλίκια της, τα μεζεκλίκια της και τα τοιαύτα. Σαν ιδέα σας ρίχνω τη Λίμνη Ποταμών Αμαρίου, (Φράγμα Ποταμών Αμαρίου) ένα καινούργιο βιότοπο, την μεγαλύτερη λίμνη στη Κρήτη, 12 κμ από το Ρέθυμνο (κεντρικά για όλους) με απίστευτες διαδρομές και όμορφα χωριά τριγύρω. Last edited by VILLY; 13-07-2010 at 19:51. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||