|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αδιαβροχο..
Οι ουρανοι ανοιξαν και τα μαγαζια με εξοπλισμο αναβατη τριβουν τα χερια τους..
Οχι αδικα αλλα για να μην μιας πιασουν μ@@@@ς παλι ας προτεινει οποιος θελει σετ αδιαβροχο που εχει και του εχει βγει καλο ή κακο.. Βασικα μου αρεσει της μαμας ενα ολοσωμο αλλα δεν ξερω αν ειναι χρηστικο. Οτι αδιαβροχο ειχα ειναι καθεξοχην για ορηβατικη χρηση οποτε δεν μπαινει πανω απο το παντελονι ή το μπουφαν. Ακουω προτασεις λοιπον.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αδιαβροχο..
εγω ειχα- εχω ακομα κ αμα ξαναψωνισω παλι bering θα παρω ξεχωριστά το παντελόνι απο το πάνω μερος...μου εχουν βγει αθάνατα με την απαραίτητη προσοχή βέβαια...διοτι ειναι απλα αδιαβροχα κ δεν ειναι για πολλα τραβηγματα
|
|
|||
|
|||
φίλε κωστή εγώ είχα πάρει πρην απο χρόνια ενα σέτ απο το μοναστηράκι και μου είχε κρατήσει μετά πείρα μία ολόσομή φώρμα απο το λιντλ και ειμαι πολύ ευχαρηστημένως! Το πρόβλημα ειναι οτι για ταξίδι ειναι ότι πρέπει αλλα αν κάνεις καθημερινή χρίση της μηχανής η διερούμενη βολεύει ποιό πολύ μπένει ποιο εύκολα και ποιάνει λυγότερο χόρο και την έχεις κάθε μέρα μαζί σου !!!Βαιβεα οι ραφές να ειναι θερμοκολήμένες ειναι το μυστικό !!
|
|
|||
|
|||
βέβαια κ θερμοκολλημενες να ειναι θελουν λιγο προσοχη...δεν ειναι για πολλα τραβηγματα γιατι ανοίγουν με εναν τροπο που δεν το παίρνεις χαμπάρι παρα μονο αμα βραχεις!!
|
|
|||
|
|||
Μαμά φίλε..........αλλά είναι ακριβό !!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εγω παλι στην αρχη ειχα ενα αδιαβροχο εργασιας (κιτρινο)διαιρουμενο φυσικα...αλλα μετα απο 5 χρονια......σκιστηκε.....πριν κατι μηνες εκανα μια αγορα απο το...Lidl κατι ολοσωμες στολες αδιαβροχες......οσο νερο και να εχουμε φαιει με τις στολες αυτες....δεν εχουμε καταλαβει τιποτα.....οδηγος-επιβατης....πιστευω σιγουρα πως της μαμας ειναι Top αλλα.....αξιζουν τα 100 euros αν θυμαμαι καλα?εγω παντως καθαρισα με πολλυ λιγοτερα χρηματα!!!!!
|
|
|||
|
|||
Δέν νομίζω, με ένα σετ πάνω κάτω της Bering άς πούμε θάσαι μιά χαρά!
|
|
|||
|
|||
της μαμας αυτο που λες το ολοσωμο ειναι τελειο!απλα ειναι μονο για ταξιδι,στην πολη θα σε δυσκολεψει!
εγω πηρα το μαμα το διαιρουμενο και ειμαι υπερευχαριστημενος αν και στην αρχη ειχα τους ενδοιασμους μου μηπως εκανα τη δουλεια μου με πιο λιγα χρηματα!ποιοτητα υφασματος τελεια(μαλακο και ελαφρυ),πολυ ανωτερο απο τα αλλα της αγορας και απο τιμη οχι τοσο πιο ακριβω απο τα αλλα για να σε αποτρεψει απο την αγορα του(140 αν θυμαμαι καλα)! |
|
|