|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κλοπη ποδηλάτου
Σημερα μου κλεψανε το ωραιο ποδηλατακι μου απο την αυλη του σπιτιου παραβιάζοντας την εξωπορτα... στο Π. Φαληρο
το πηρανε οπως ειναι στην φωτο.. ακομα και τα γαντια της μηχανης ηταν στην σχαρα... Ιδιαιτερα χαρακτηριστικά: Ideal Ergomax - 62αρι, το μεγαλυτερο μεγεθος που δεν περνά με τιποτε απαρατηρητο- , με σχαρα πισω, ασυρματο κοντερακι, μεγαλυτερους δισκοβραχιωνες της σειρας XTR , ασπρα αντανακλαστικα στο μπροστινο πιρουνι, και άλλα πολλά με αγαπη τοποθετημενα... ολοκαινουριο, σχεδον αστρωτο... μολις ειχαμε κλεισει τα 5.000 km. Εχετε το νου σας μπας και παρει τιποτε το ματι σας... στο δρομο ( να του βαλετε ολο το παλουκόσελο μεσα... μαζι με την σελα... ) η σε καμια αγγελία... (Παραλια Χαλικουνα - Κερκυρα - φετος) Last edited by Sotos_; 07-09-2011 at 00:07. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλοπη ποδηλάτου
Σορυ φίλε, μου έκλεψαν και μένα ένα το καλοκαίρι. Μου φαίνεται περισσότερα ποδήλατα είναι κλέμμένα παρά νόμιμα πια!!
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να βρεις άκρη . Να τους κοπούν τα χέρια . |
|
||||
|
||||
Θα έχουμε το νου μας Σωτήρη ...
|
|||
|
|||
Kαι οσο περνα ο καιρος, λογο τιμης της βενζινης, αλλα και γενικοτερα λογο ανεχειας-φτωχειας, οσο ο αριθμος των ποδηλατων θα αυξανει... τοσο θα αυξανονται και τα κρουσματα !!!
Θα φτασουμε σε σημειο να σκεφτομαστε περισσοτερο μην μας κλεψουν το ποδηλατο, παρα την μηχανη (δεν θα περνει μπροστα ετσι και αλλιως, λογο... βενζινης ) |
|
|||
|
|||
Εμένα μου είχαν κλέψει ένα κόκκινο ΄τούμπανο’ με όλα τα σεα και τα μεα και...
Μου άφησαν στην θέση του άλλο κόκκινο απλό. Το πούλησα €50 και πήρα αυτό, που έχω τώρα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα τον έχουμε Σώτο ! |
|
|||
|
|||
υπαρχει ενα παζαρι ποδηλατων στη μαιανδρου για να πα να δεις.κριμα για το ποδηλατακι σου
|
|
|||
|
|||
καλα ποσο υψος εχεις,τοσο μεγαλο ποδηλατο κ η σελα στα υψη
|
|
|||
|
|||
Θα εχω τον νου μου.Παντος φετος το καλοκαιρι κλεψανε πολλα ποδυλατα μεσα απο κλειστα γκαραζ....
|
|
|