|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τριγμος στον αξονα
Γεια σας και παλι ! Θελω να ρωτησω μηπως ξερει κανεις τι μπορει να ειναι ενα τριξιμο (σαν παλιο κρεββατι) που φαινεται να προερχεται απο τον αξονα η ισως απο καπου κοντα εστω, οποτε κανει κινηση η αναρτηση (πανω κατω). Λετε να ναι κατι σοβαρο? (Συνεβη μετα απο πλυσιμο.Ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τριγμος στον αξονα
...μαλλον απ την αναρτηση ειναι...και οχι απ τον αξονα!.......λιγο γρασακι στην επαφη της με το μονομπραζο ...και θα στρωσει!...
..λεω εγω τωρα ετσι μια γνωμη !...καλυτερα να το πας σε καποιο μαστορα να το ακουσει! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ .
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω. Εριξα wd40
|
|
|||
|
|||
τα κάνει όλα και συμφέρει
εγώ θέλω να ρίξω σε κάτι δερμάτινες ζώνες μου που μουχλιάζουν από την υγρασία (!!!) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μετα δε θα σε τσιμπανε και τα κουνουπια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
βλαβη στον αξονα μεταδοσης | rogue | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 03-12-2010 00:50 |
Χρόνια Πολλά στον Παναγιώτη, στον Μάριο, στην Μαρία κ στην Δέσποινα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 23-11-2010 12:00 |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 12:48 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 04:32 |