|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο video.
ttp://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πολύ ωραίο video.
Δεν μου ανοιγει...
|
|
||||
|
||||
Διόρθωσέ το ....
Το Link είναι "χαλασμένο" ...
|
|||
|
|||
Μιας και μπήκατε και για να μην πάει χαμένο το thread σας αφιερώνω εξαιρετικά το ακόλουθο εκπληκτικό video clip "σ'ακολουθώ"
Εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Στίχοι : Μάνος Λοϊζος Σ' ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω σαν διφραγκάκι τόσο δα μικρό Σ' ακολουθώ και ξέρω πως χωράω μες στο λακκάκι που 'χεις στο λαιμό Έλα κράτησέ με και περπάτησέ με μες στο μαγικό σου το βυθό πάρε με μαζί σου στο βαθύ φιλί σου μη μ' αφήνεις μόνο θα χαθώ... Σ' ακολουθώ και ξέρω πως χωράω μες στο λακκάκι που 'χεις στο λαιμό Σ' ακολουθώ και πάνω σου κολλάω σαν φανελάκι καλοκαιρινό Σ' ακολουθώ σ' αγγίζω και πονάω κλείνω τα μάτια και σ' ακολουθώ |
|
|||
|
|||
ΕΤΟΙΜΟ. |
|
||||
|
||||
"καλλιτέχνης" ο τύπος !!!!!
.
|
|||
|
|||
πραγματικα καλιτεχνης , αντε να τον δουμε και σε κανενα εργο στον κινηματογραφο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να πάρει κανένα gs να δείτε μετά αν ...πάει στο χώμα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ιστορικό (πλέον) video...! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 23-02-2009 13:24 |
GS Video | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 20-02-2009 00:13 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |