|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
FUNDURO '98
ενας φιλος θελει να παρει ενα f650 για καθε μερα...τι να προσεξει?βγαζουν θεματα???
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: FUNDURO '98
Ο ιδανικός να απαντήσει????
Μα ο Κ. ....Παρασκευ-όπουλος |
|
|||
|
|||
???
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!οταν αποφασισει τελικα ποιο του αρεσει εχω μηχανικο να το παω απλα επειδη εχει κλεισει καποια ραντεβου για να δει για μια πρωτη ματια(μην του στειλουμε του ανθρωπου 20 μηχανακια να τσεκαρει...)σε ευχαριστω παντως!
|
|
|||
|
|||
Σου έστειλα το τηλ για να ρωτήσει ο φίλος σου ότι θέλει. Ο Παρασκευάς ξέρει τα πάντα και θα χαρει να εξυπηρετήσει. Ετσι και αλλιώς εχει και αυτός ενα και το έχει κανει motard...
Να είσαι καλα |
|
|||
|
|||
Φίλε μου, έχω funduro του 95 για καθημερινή χρήση 70-120 χιλιόμετρα ημερησίως. Δεν μου έχει κανένα θέμα!
|
|
|||
|
|||
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΡ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ
ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΡ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΡΙΝΙΖΜΑΤΑ Α ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΑΔΙΟΥ ΑΥΤΑ |
|
|||
|
|||
ευχαριστω πολυ παιδια...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κομπλερ κ ανορθωτή αυτά ειναι.. τον ανωρθωτή τον μετακινουν νομιζω σε θεση εξω να αεριζετε κ νο προβλεμ... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
F650 FUNDURO 95 | alekni | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 16-11-2012 14:56 |
F650 Funduro προς πώληση | tkata101 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 14-03-2011 20:29 |
διαφορα απο 650 funduro | ntinos12 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 26-11-2010 00:20 |
Βαλίτσες BMW F650 Funduro | gkol | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 30-04-2010 15:46 |
F 650 FUNDURO | ARGI | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 15-04-2010 03:39 |