|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φιμε flaps από adventure
Ολοκαίνουρια & αχρησιμοποίητα στη συσκευασία τους όπως ήρθαν απο Ιταλία απο την WRS. Υλικό πολυκαρβονικό 4mm. Πληροφορίες σχετικά εδώ: Vendita COPPIA DEFLETTORI FUME BMW R1200GS R 1200 GS ADVENTURE | Accessori Moto | Ricambi Moto | WRS Evotech San Marino (Προσοχή η τιμή τους είναι στα 55,00 + 25,00 μεταφορικά και όχι 55 + 8) Δίδονται λόγω πλεονασμού απο λάθος παραγγελία. Στη συσκευασία περιέχονται πλήρες σετ απο βίδες. Τιμή: 40,00 Πληροφορίες μέσω pm & στο 6977096669 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φιμε flaps από adventure
Μήπως έχεις και την ζελατίνα;;;
|
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρομαι, αν δεν έχουν πωληθεί ήδη.
|
|
|||
|
|||
Έχεις pm.
Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Ο πιο γρήγορος απο όλους είναι ο κύριος "kazanova" (τηλεφωνική επικονωνία) και αυριο θα του αποσταλλούν! Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον! |
|
|||
|
|||
Το κέρατο μου μέσα......
|
|
|||
|
|||
μπα??? εχεις και απο τέτοιο μαλλον δεν φταιει το κερατο αλλα η βραδυπορεια!!!! |
|
|||
|
|||
Mόλις τα πήρα στα χέρια μου και είναι καταπληκτικά, ολοκαίνουργια.
Επίσης ταιριάζουν απίστευτα με την φιμέ "μαμά" ζελατίνα στην απόχρωση. Φίλε μου Βαγγέλη ευχαριστώ πάραααα πολύ. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα φίλε μου.
Τα flaps είναι ακριβώς στην ίδια απόχρωση της ζελατίνας (φυμέ)της BMW? Αν είναι με ενδιαφέρουν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οπως καταλαβαίνεις εδώ και καιρό τα flaps έχουν βρει νέο κάτοχο! Να γιατί είναι καλό καμια φορά να μπαίνει και κανένα κλειδακι στις ολοκληρωμένες αγγελίες! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Flaps από 1200 Adventure φιμέ | victorakos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 12-05-2011 21:05 |
Βαλίτσες από adventure | yiannis68 | Ζήτηση | 1 | 22-12-2010 01:04 |
Φιμε ζελατινα για adventure | mkastrinakis | Ζήτηση | 0 | 17-11-2010 00:54 |
Ζελατίνα από Adventure | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 17-03-2010 08:34 |
flaps | ntinopoulos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 18 | 20-11-2009 09:48 |