|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
προβολάκια στην μπουμπού
Σκέφτομαι να βάλω προβολάκια στη κούκλα μου.Θα της πηγαίνουν;;;;;;
Και ποιά να βάλω;;;;; Μαμά ή αφτερ;;;;;;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: προβολάκια στην μπουμπού
τα μαμα ειναι ομορφα, τοποθετουνται ευκολα και κοστιζουν.......
τα αφτερ (βλ. hella) περα απο τη μεγαλη γκαμα τους απαιτουν ελαχιστες τεχνικες γνωσεις στην τοποθετηση τους (βλ. μανουαλ), ΔΕ συνοδευονται απο βαση οποτε πρεπει να προνοησεις (εδωσα 5 ευρω σε σιδηρουργο για να μου φτιαξει 2 λαμακια) και κοστιζουν ελαχιστα σε σχεση παντα με της μαμας γνωμη μου..........γνωρισε καλυτερα το μηχανακι σου : ) |
|
|||
|
|||
εγω έβαλα τα μαμα και ειναι μια κούκλα ......
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Βασικα ειναι θεμα γουστου και... τσεπης!
Απο τη πρωτη μερα που αγορασα τη κουκλα μπηκα στο τρυπακι να τις τοποθετησω προβολακια... Οι επιλογες μου ηταν αρκετες... Touratech, Wunderlich, Hella, της μαμας, μεχρι και να αγορασω απο ebay τα προβολακια-αδιαβροχο διακοπτη -βασεις και με λιγο μερακι να τα τοποθετησω. Τελικα μαζεψα τα ευρα και τα εσκασα στη μαμα... μενοντας χιλιοικανοποιημενος απο το αποτελεσμα (απλα θα γλιτωνα καπου στα 100ευρω και λιγο ταλαιπωρια...)!!! Αισθητικα πολυ μαματα,ο διακοπτης στο στελεχος του ηδη υπαρχοντα, βασεις σχεδιασμενες για τη συγκεκριμενη μηχανη με την καλωδιωση τους και τοποθετημενα με την εγγυηση της αντιπροσωπειας -πραγμα πολυ σημαντικο- γιατι σε περιπτωση καποιας βλαβης πχ στα ηλεκτρικα να μην σου λενε το κοντο κ το μακρυ τους... Κοστος καπου στα 450... |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία τα μαμά δεν λέω! ΑΛΛΑ η διαφορά στην τιμή δεν είναι μόνο 100€
Εγώ έβαλα τα Hella και τα πήρα 100€, μαζί με βάσεις, τον διακόπτη, την καλωδίωση και το ρελέ, απλώς έφαγα και 1 ωρίτσα από τον χρόνο μου για να τα τοποθετήσω. Ξαναλέω οτι της μαμάς είναι πολύ πιο όμορφα και παίζει και η εγγύηση, αλλά και τα 350€ διαφοράς είναι υπολογίσιμα για το ίδιο λειτουργικό αποτέλεσμα. Φίλε gats η επιλογή είναι δική σου, πάντωςαν θέλεις μπορώ αν σου στείλω σε πμ το μαγαζί απο όπου τα πήρα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κοστιζουν 240 το σετ + 100 ο διακοπτης της BMW (αισθητικα αυτος που δινει η Touratech δεν μου αρεσει, μου θυμιζει τον απαρχαιομενο on-off διακοπτη που χρησιμοποιει ακομα η Honda εν ετη 2010...). Βαλε και κανα 30αρι ευρω για τοποθετηση και φτανεις τα 370... Απλα οπως και προειπα ειναι θεμα γουστου... Παντα υπαρχουν οι εξυπνες και οικονομικοτερες λυσεις για την ιδια ακριβως δουλεια, που απαιτουν εργαλεια, μερακι, τεχνικες γνωσεις, ελευθερο χρονο, χωρο εργασιας και προσωπικη εργασια, που αν τα ειχα ολα αυτα, πραγματικα πιστεψε με δεν θα τα εσκαγα καθε λιγο και λιγακι... |
|
|||
|
|||
sakis656 στείλε και σε μένα φωτό και μαγαζί σε παρακαλώ
|
|
|||
|
|||
Το ζητήσατε και σας το προσφέραμε...
Για το προϊόν και το μαγαζί, σε pm |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαμονή στην Θεσσαλονίκη για την κοπή της Πίτας! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 22-03-2010 00:13 |
προβολάκια ομίχλης | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 28-02-2010 09:04 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |