|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλως σας βρηκα κ εγω!
Καλησπερα κ απο εμενα.
Αγορασα πριν λιγες μερες κ εγω μια adventure, μαλλον απο σποντα θα ελεγα... Αποφασισα οτι ειχε ερθει καιρος να αποχωριστω το fazer μου κ ελεγα πως δεν θα αγορασω αλλη μηχανη για τους επομενους 5-6 μηνες. Ισως να μην αγοραζα κ καθολου κ να εμενα με το Z50J (monkey) να ξεχειμωνιασω κ μετα να εβλεπα τι θα επερνα κ αν επερνα.. Τελικα αυτο που λενε "πεπρωμενου φυγειν αδυνατον" ειναι περα για περα αληθινο. Παρασκευη πρωι εδωσα το fazer κ το μεσημερι με γλυκοκοιταζε το GS... Μπααα ελεγα... Τι να το κανω το καραβι... Ασε, ελεγα, καλο ειναι κ το monkey... Παπαρια... Επικρατησε το συναισθημα!!! Ε ναι λοιπον! Το αγορασα!!! 2-3 ωρες αφου πουλησα το fazer κ εντελως τυχαια βρηκα μπροστα μου το GS κ το αγορασα! Ερωτας με την πρωτη ματια!!! Επρεπε να δειτε τη φατσα της μανας μου οταν της ειπα οτι ηδη αγορασα αλλη!!! Καλος σας βρηκα λοιπον. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλος σας βρηκα κ εγω!
Καλως ηρθες και παντα ορθιος..
Καλοταξιδη η νεα σου μοτο... |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Αλκίνοε και καλορίζικο το θηριο σου καλα χιλιομετρα να εχουμε και παντα ορθιος...!!
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες στην παρεα καλα χιλιομετρα και να χαρεις την γερμανιδα σου
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω ολους.
Βασικα την μηχανη δεν ειχα την τυχη κ το χρονο να την εκτιμησω ιδιαιτερα. Σε 15-20 μερες θα φυγω διακοπες με αυτην, θα γραψω καποια χιλιομετρα κ μετα θα εκφερω γνωμη. Το σιγουρο ειναι πως δεν θα μεινει "μαμα". Ποτε δεν ειχα εργοστασιακο μηχανακι. Παντα κατι θα του ειχα κανει. Ηδη ψαχνομαι για εκκεντροφορους, προγραμμα, πιστονια κ διαφορα αλλα ψιλοπραματα με στοχο τα 130 ροδα. Το θεμα ειναι οτι οσο σκαλιζω, τοσο βρισκω κ αλλα πραματα μπροστα μου. Για παραδειγμα το σασμαν. Τι να τα κανω αυτα τα αλογα αν εχει τοσο κοντο σασμαν? Προβλεπεται δυσκολος χειμωνας!!! |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις ... περιμένουμε κ να τα υλοποιήσεις ...
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στη παρέα καλά να περνάς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα με το καινούργια σου απόκτημα . |
|
|||
|
|||
Άλκι καλώς ήλθες και από εδώ φίλε
Να ξέρετε ότι έχει ''αρρωστήσει'' αρκετό κόσμο στο tdmclub με τις μόντες που έκανε κατά καιρούς! Τι ανάποδα μπροστινά,τι χρώματα απίστευτα,τι σκάλισμα σε κινητήρα.... Οπότε φίλε με το καλό και εδώ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλως σας βρηκα. | BigL | Καλώς ήλθατε | 19 | 12-03-2011 14:02 |
Καλως σας βρηκα !!! | Tonpir7 | Καλώς ήλθατε | 17 | 12-03-2011 12:33 |
Καλως σας βρηκα !!! | Sp!ros G | Καλώς ήλθατε | 13 | 16-07-2010 23:03 |
Καλως σας βρηκα | CosaNostra | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-01-2010 17:33 |