|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΓΕΛΛΗΝΙ-ΕΒΡΟΣΤΙΝΗ-ΔΕΡΒΕΝΙ
Μιά καταπληκτική πρόταση.
Βιαστείτε να την κάνετε όσο ο καιρός ειναι ανοιξιάτικος - όχι πολύ ζέστη. Παραθέτω τη διαδρομή σε google map. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=210841730813746209835.00049f7bc1ead1d406706&ll=38.076554,22.507536&spn=0.299446,0.441513&z=11 Προσέξτε και τις σημειώσεις μου. Τις "φωτογραφίες - εκπλήξεις" που είδα σ' αυτή τη σύντομη διαδρομή δεν τις έχω ξανασυναντήσει με τέτοια συχνότητα. Μετά την Εβροστίνη εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε ανηφορίζοντας το δρόμο προς Φενεό και . . . . . (οι περισσότεροι τα ξέρετε, όσοι δεν τα ξέρετε αξίζει να τα μάθετε - ανακαλύψτε τα). Εγώ προτείνω αυτή τη διαδρομή γιατί μετά το φαγητό στην Εβροστίνη μάλλον θα γουστάρετε παραθαλλάσια. Σημ: Στη διαδρομή αυτή θα συναντήσεις και τον τόπο που το καλοκαίρι του 2010 εγινε η παγκόσμια συνάντηση Βουδιστών. Θα το καταλάβεις όταν το δεις. Καλή βόλτα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ-ΓΕΛΛΗΝΙ-ΕΒΡΟΣΤΙΝΗ-ΔΕΡΒΕΝΙ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βάλε και την Καρυά, το Στενό, τον ΑιΓιώργη, κλπ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λίμνη Στυμφαλίας , λίμνη Δόξας, Παναγία του βράχου (Ταρσός) , Βελίνα, λίμνη Δασίου, Γκούρα, κάμπος Φαινεού, Σπήλαιο Ερμή, Χιονοδρομικό Ζήρειας κτλ. είναι φοβερά μέρη για Κορινθία! |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Γιάννη!
Τώρα που ανοίγει ο καιρός, μήπως κάνουμε καμμιά εκδρομή στα μέρη σου! |
|
|||
|
|||
ωραία διαδρομή!
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα η βολτούλα στη Ζάχολη. Απίστευτης ομορφιάς μέρη (θα κάνουμε και προμήθειες από τα ονομαστά όσπρια), θ' αλλάξουμε παραστάσεις και θα χρειαστεί να ξενιτευτούμε. Αν το αποφασίσετε ακολουθώ.
|
|
|||
|
|||
Ο καλός καιρός ανοίγει και την όρεξη για εξορμήσεις . |
|
|