|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σήμερα φύσαγε πολύ!
Μερικές παραλιακές φώτο από τη σημερινή μέρα!
Καλές βόλτες σε όλους και όλες! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σήμερα φύσαγε πολύ!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ωραιες φωτο,οπως παντα..........................7 μποφωρ ειχε σημερα στον σαρωνικο
πινακιδα για ιστορικα δεν βγαζει η ελπα;;;;;;;; και απαγορευεται να βγαζουμε τις γριες με υγρασια πανω απο 40 τα εκατο |
|
|||
|
|||
ωραία πράγματα, που είχες πάει Γιώργο;
|
|
|||
|
|||
Θαυμάσια η μπουμπού !!!!!!
|
|
|||
|
|||
Φωτογραφίες για κάδρο!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ιστορικά; Σιγά μην της βγάλω ιστορικές πινακίδες, 60 χρονώ μηχανή! Επειδή αυτή θα φτάσει τα 100 άνετα και γω με τίποτε, θα της πίνω το αίμα κάθε μέρα! Τα πιστόνια τη δουλειά τους (πλοπ - πλοπ) και γω τη δικιά μου (βόλτες!) Και 100% υγρασία να έχει (βρόχα δηλαδή που την έφαγα όλη στην επιστροφή), θα δουλεύει αγόγγυστα! Μεταξύ μας, μου έχει κάνει εντύπωση, που όταν βρέχει με τα τεράστια αυτά φτερά που έχει, δεν πετάει καθόλου νερά στον αναβάτη. Με την GS κατεβαίνω με τα πόδια μέσ' τη λάσπη! Η παραλία της Γαλάζιας Ακτής είναι ή Αγίου Δημητρίου, λίγο πριν το Λαγονήσι, εκτός απ' την πρώτη που είναι στο "On the Rocks" βγαλμένη και φαίνεται η Βάρκιζα. Last edited by gemara; 20-12-2009 at 21:25. |
|
|||
|
|||
Γιώργο, γιατί μας το κάνεις αυτό Χριστουγεννιάτικα, αφενός ζηλεύω (φτου, φτου μην την ματιάσω) και αφετέρου η μηχανή αυτή αλλά και η ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση που την έχεις κάνουν τα GS να φαίνονται δίπλα της σα ..... VARADERO.
Υ.Γ Μα πως την κυκλοφορείς και την έχεις και σε τέτοια κατάσταση. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαν Σήμερα...28 Αυγούστου | essel | Χρήσιμα | 3 | 29-08-2009 05:11 |
Σαν Σήμερα...11 Αυγούστου | essel | Χρήσιμα | 6 | 13-08-2009 15:28 |