|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95
Φίλοι αποφάσισα να φτιάξω την Africana μου (92) ή οποία είναι σε άριστη κατάσταση αλλά πληγωμένη στο κιβώτιο ταχυτήτων. αντί να δώσω λοιπόν λεφτά, μόνο για μεταχειρισμένο μοτέρ λέω μήπως βρω κάποιο παροπλισμένο- τρακαρισμένο να έχω και καβάτζα ανταλλακτικά, γιατί ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ανταγωνίζεται στα ίσα τους δικούς μας..
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95
ωραια καταληξαμε!!!
μερικες μετατροπες που μπορουμε να κανουμε στο αφρικα!!! |
|
|||
|
|||
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις βρε Τάκη...
εδώ που τα λέμε εσύ μου έβαλες την ιδέα με τον "ΒIGARO". |
|
|||
|
|||
Καλή φάση το αφρικα .
|
|
||||
|
||||
Σταύρο, θα μας την δίνεις για καμιά βόλτα,
να θυμηθούμε τα "παλιά" ;;;;
|
|||
|
|||
χαλανε και τα honda;;;;;;;;;;;;;;;;;
δεν σας ειπα οτι θα κλεισουν σπιτια,με τους βρωμιαρηδες;;;;;;; ο ενας ανακατασκευαζει το africa,ο αλλος ψαχνει να αγορασει χωματερο,εγω βγαζω καθρεφτες και φτερο απο το gs........... θα πεσει πολυ τσοκαρο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε εβλεπα δεν σε εβλεπα???? |
|
|||
|
|||
Δυνατό μηχανάκι οτι πρέπει για παιχνιδάκια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαυτο στις ηδη αποφασισμενες ανακατασκευες πρωτα διαλυουμε τα παντα και η μοτο μενει με τον σκελετο στο ραφι και μετα αρχιζουμε και σημειωνουμε τα ανταλλακτικα που χρειαζομαστε συνυπολογιζοντας ΚΑΙ τα κμ που εχει γραψει το κοντερ!!! Αν π.χ εχεις κανει 100,000κμ το ρεκτιφιε δεν το γλυτωνεις, αρα να τα ελατηρια να και τα πιστονια 1ου ρεκτιφιε!!! Εχει μεινει πολυ καιρο σε ακινησια? να και τα ρουλεμαν των τροχων!! Εχει δουλιτσα φιλε μου, δεν ειναι μονο το σαζμαν!! Ακομα να ξερεις οτι, αν το επισκευασεις/ανακατασκευασεις σωστα θα σε ανταμοιψει με άλλα 100,000κμ τουλαχιστον!! Το κοστος ανταλλακτικων ειναι το μικροτερο (απο εκει που θα τα φερουμε) αυτο που πρέπει να σε απασχολει ειναι το κοστος των εργατικων και το μερος που θα γινει η ανακατασκευη ως προς το μεγεθος του χωρου συναρτησει με τον χρονο παραμονης των κομματιων της αφρικα μεχρι να επισκευστει! Σκεψου το, παντα στην διαθεση σου!! Σημ. για στειλε με Π.Μ τον αριθμο πλαισίου να σου πω τιμες σε βασικα ηδη π.χ. φουρκετες και να δουμε και ποσα υπαρχουν στο εξωτερικό!!! Last edited by GeorgeP; 24-01-2010 at 17:12. |
|
|||
|
|||
Σταυρο (frits) το ελαβα το ΠΜ με το πλαισιο και σου εστειλα αλλο με τιμες! Θα εκπλαγεις (ευχαριστα) απο τις τιμες αυτες!!
Σημ. Λες να το ξαναγυρισω σε Αφρικα? Συμφέρει!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητείται ψηλή σέλα για F650GS (Twin) | antoine | Ζήτηση | 1 | 20-12-2009 18:40 |
Ζητείται ψηλή ζελατίνα για F650GS (Twin) | komvot | Ζήτηση | 1 | 15-12-2009 00:59 |
Ζητείται αίμα | syan | Κοινωνική ευαισθησία | 0 | 06-11-2009 17:37 |
Ζητείται μοντέλο !!! | Lerian | Διάφορα | 14 | 06-11-2009 15:48 |
Ζητείται παρέα για βόλτα !!!!!!!!! | yannis | Διάφορα | 26 | 31-03-2009 00:13 |