|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παγασητικός-Αφησσος-Τρίκερι
Τέλειος καιρός σήμερα (max 18 βαθμοί) και ευκαιρία για την πρώτη της βόλτα!! Παγασητικός. Αφησσος-Τρίκερι (Αγ. Κυριακή). Είχα δυστυχώς και το πρώτο πέσιμο..... Για να μην την πιάνει το μάτι. Σε μιά φάση δεν άνοιξα καλά το πλα'ι'νό στάντ και πάρτην κάτω... Ευτυχώς με πολύ μικρές γρατζουνίτσες στο προστατευτικό του κυλίνδρου...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παγασητικός-Αφησσος-Τρίκερι
καλοταξιδη και καλοριζικη ....η χοντρουλα
|
|
|||
|
|||
Άψογοι!
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με υγεία η μπου μπου σου αν και σε στεναχώρησε λιγάκι η πτώση η εκδρομούλα σας άψογη . |
|
|||
|
|||
Πάντα τέτοια!!!
|
|
|||
|
|||
Πηγατε Αγια Κυριακη απο τον καινουργιο δρομο που προσομοιαζει πτηση πανω απο το Αιγαιο?
Αυτο το LT το ξερω απο τη Metalaxis!! Eχει γυρισει ολη την Ευρωπη!! Καλες παρεες εχεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εγω το(ν) πέτυχα στο ferry από Ancona για Πάτρα το περασμένο καλοκαίρι! Πολλάαααα ταξίδια! Μου έλεγε μοτο-ιστορίες περιμένοντας το καράβι (που είχε 4 ώρες καθυστέρηση ) και μέχρι να την πέσουμε για ύπνο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι ο Δημήτρης με το LT έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη!! Εγώ με τον Μάνο είμαστε λίγο πιο της περιπέτειας και μας αρέσουν πιο "περίεργες" χώρες. Προσωπικά έχω ταξιδέψει σε 26 συνολικά χώρες εκτός Ευρώπης (όχι πάντα με την μηχανή), και σε αρκετές Ευρωπα'ι'κες. Από εδω και πέρα, να ΄μαστε καλά θα τα μοιραζόμαστε τα ταξίδια μας μέσα από το GS forum. |
|
|||
|
|||
Να μας γραψεις καποια στιγμη για το Περου.(Στις εξορμησεις χωρις μοτο)?
Ενα χρονο το μαγειρευω να βγω φωτογραφια σα τη δικη σου και μαλλον θα το κανω φετος τον Αυγουστο! |
|
|