|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μου την δινει που.....
Ετοιμάζουν το χωριό των μεταναστών στον Έβρο - NEWS247
2 αμορτισερ ζηταω ο καημενος μαμω τον μπελα μου μαμω και λενε οτι δεν εχουν φραγκα....Για αλλου κι αλλου εχουν....Εδω τα σχολεια μας τον χειμωνα δεν εχουν θερμανση σε ορισμενες περιπτωσεις και θα ....σταματαω.... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μου την δινει που.....
Στην μονάδα που υπηρετεί ο γιός μου,
έχουν μαζέψει όλους τους λόχους σε έναν, για οικονομία του καλοριφέρ, αλλά και αυτό ανάβει αραιά κ που ... Όσο για ζεστό νερό για ντους ... όποτε ανάψει το καλοριφέρ ... Τα παιδιά κάνουν ντους (ο Θεός να το κάνει ντους), με παγωμένο νερό ... Κι εσύ θέλεις κ αμορτισέρ ??? Σε λίγο θα σε βγάζουν για υπηρεσία με τις ζάντες ...
|
|||
|
|||
Φιλαράκι εδώ εμάς μας έκοψαν και την βενζίνη(τρεις μήνες απλήρωτος ο βενζινας)…κι εσύ θες αμορτισέρ???
Αλλά θυμάσαι το <<λεφτά υπάρχουν>> ??… υπάρχουν, αλλά γι’ αλλού … |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ετσι οπως πανε θα βγαινω με το δικο μου το GS
|
|
|||
|
|||
Εάν είναι λευκό, του πετάς 2 μπλε στρόβο και <<χαζεύεις>> κόσμο !!! |
|
|||
|
|||
και η κατρακυλα θα συνεχισει........
αλλα καλα να τα παθαινουμε......βρισκουν και τα κανουν.......... για να σας βιδωσω λιγο ακομα....στουν απελαθεντες μεταναστες...το ελλη.ικο κρατος παρεχει......AEPOΠOPIKA εισητηρια.......... . ασε που ακουγονται φημες για πλωτα...ξενοδοχεια-χωρους υποδοχης λαθρομεταναστων....την ωρα που το XAMOΓEΛO TOY ΠAIΔIOYκαι τα χωρια sos ετοιμαζονται για λουκετο....... αλλα ποιος να επαναστατησει.....βολεμενοι ειμαστε ολοι μας |
|
|||
|
|||
ασε πουνομιζ η περιπολος με ενα bmw ειναι καλυτερη!
ο προεδρος το ειπε! ΛEYTA υπαρχουν! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην το γελας καθολου......κρα κανουν για σομαλια ταιβαν γαλλια ελβετια κ.α. το αστειο ειναι οτι σε μαζικες απελασεις ειναι υποχρεβτικο το καθε αλλοδαπο να συνοδεθετε απο 2 ενστολους....δλδ σε μια απελαση π.χ.για σομαλια,80 σομαλων....χρειαζονται 160 εντσολοι αστυνομικοι.....βαλτε τωρα....αεροπορικα εισητηρια(charter πτησεις....) με τις ANAΛOΓEΣ προμηθριες συν οι......υπερωριες των αστυνομικων......... Kαι μετα λεμε για κρατος,και .ΠATPIΔA......που εισαι ρε παππου που υπηρετησες και....μακρονησο....να δεις τα χαλια μας....αλλα τι λεω.....εισαι ATYXOΣ.....ZEIΣ ακκμα και βλεπεις τα ....ΞEΓIBENTIΣMATA......(ξεφτιλισματα)....... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γέλιο και στιγμές που κόβουν την ανάσα | MARK | Αστεία Video | 14 | 11-02-2011 17:48 |
Μου την δίνει το θράσος τους.... | frits | Μου τη δίνει που ..... | 81 | 15-12-2010 00:37 |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
Μαγνητάκια που βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου.Αξίζουν; | Aciman68 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-11-2009 09:39 |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |