|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Άμμος & πέτρα - Η ιστορία δύο φίλων
Είναι η ιστορία δύο φίλων που περπατούν στην έρημο. Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο. Αυτός ο τελευταίος πονεμένος αλλά χωρίς να πει τίποτα, έγραψε στην άμμο: ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ.
Συνέχισαν να περπατούν μέχρι που βρήκαν μία όαση όπου αποφάσισαν να κάνουν μπάνιο. Αλλά αυτός που είχε φάει το χαστούκι παραλίγο να πνιγεί και ο φίλος του τον έσωσε. Όταν συνήλθε έγραψε πάνω σε μια πέτρα: ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ. Αυτός που τον είχε χαστουκίσει και στη συνέχεια του έσωσε τη ζωή, τον ρώτησε: όταν σε χτυπησα, έγραψες πάνω στην άμμο και τώρα έγραψες πάνω στην πέτρα, γιατί;;;;; Ο άλλος φίλος απάντησε: Όταν κάποιος μας πληγώνει, πρέπει να το γράφουμε στην άμμο όπου οι άνεμοι της συγγνώμης μπορούν να το σβήσουν. Αλλά όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για εμάς, πρέπει να το χαράζουμε στην πέτρα, όπου κανένας άνεμος δεν μπορεί να το σβήσει. ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άμμος & πέτρα - Η ιστορία δύο φίλων
Πολύ καλό
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ δυνατό
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό..!!!!
Τι θέλει όμως ο ποιητής να μας μεταφέρει...??? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αριστο.Μακαρι να γινει τροπος ζωης αυτο για ολους μας.
|
|
|||
|
|||
Τι να θέλει να μεταφέρει ο ποιητής ρε Αργύρη …? Εμπειρίες από τα τόσα χρονια που συναναστρέφεται με ανθρώπους αλλοτε καλούς και άλλοτε κακούς άμυαλους και παρορμητικούς με ότι αυτό συνεπάγεται …… Πολύ καλό Νικόλα μου με πολύ βαθύ νόημα !!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε 5 χρόνια το 10% των μας φίλων ΔΕΝ θα είναι άνθρωποι! | jeny | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 12-12-2010 21:19 |
Με δύο αλυσίδες και ήχο ..αρχαίο ! | Carduelis | Παλαιά μοντέλα - Classic | 20 | 09-08-2010 21:09 |
Τα δύο ποτά και το μεθύσι | Alext | Ανέκδοτα | 1 | 24-11-2009 21:58 |
Συζητούν δύο τύποι: | arisxios | Ανέκδοτα | 11 | 05-02-2009 02:57 |
Η ιστορία δυο φίλων … | Arkas | Διάφορα | 6 | 01-02-2009 12:29 |