|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
καθαρισμός ζελατίνας κρανους
Πως καθαρίζουμε την ζελατίνα του κράνους στο σπίτι ή όταν Ταξιδεύουμε?Ρωτάω γιατί αγόρασα νεα ζελατίνα για το system 5. Και μετά από μια ημέρα την κκαθάρισα μΕ νερό καΙ χαρτομάντιλο. Έφυγε ένα φιλμ από την εσωτερική πλευρα. Την πηγαινω πισπισω στον αντιπροσωπο και ξεκινάει μια συζήτηση για το πως την κκαθάρισα κ.Λ.Π. Τελικά μου την άλλαξε με άλλη
|
|
|||
|
|||
Τί εννοείς "έφυγε ένα φιλμ", Γιώργη ;
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: καθαρισμός ζελατίνας κρανους
[QUOTE=Arkas;738888]Τί εννοείς "έφυγε ένα φιλμ", Γιώργη ;
Από την εσωτερική πλευρά της ζελατίνας έφυγε σε μεγάλη έκταση το Αντιθαμβωτικό στρωμα όπως είπε ο τεχνικός στον Τρικάλιωτη. Στην αρχή με ρωτούσαν πως το καθαρισα αόλα τελικά μου εδωσάν άλλο |
|
|||
|
|||
Οι οδηγίες χρήσης του κράνους, τι λένε;
Στα Shoei ενώ καθαρίζεις με νερό και σκουπίζεις με χαρτί έπειτα τη ζελατίνα, απαγορεύεται το σκούπισμα στην αντιθαμβωτική -πρόσθετη- ζελατίνα. Αυτήν την αφήνεις και στεγνώνει μόνη της. Δες τι λένε οι οδηγίες του κράνους σου. |
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει πρόσθετη αντιθαμβωτικη. Την προηγούμενη ιδια ζελατίνα την καθαρισα με σαπούνι και νερο. 3 χρόνια ουδέν πρόβλημα. Η πλάκα είναι ότι και αυτή που μου εδωσάν. Η καινούρια παλί το ίδιο πρόβλημα παρουσίασε σημΕΡΑ. Μήπως έχουν ελαττωματική παρτιδα?
|
|
|||
|
|||
Παρε ενα ιαπωνεζικο (SHOEI-ARAI) να ησυχασεις!
|
|
|||
|
|||
Πήρα αυτό γιατι ήταν το μοναδικό που ταιριάξει στο κεφάλι μου. Αλλά την επομένη φορά μακρυά από BMW γενικά. Όχι μόνο σε κράνος
|
|
|||
|
|||
To πιθανότερο. Γιατί αυτό δεν φεύγει ούτε με χαρτί (λίγο υγρό) που το κάνω 1,5 χρόνο.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και εγώ το έχω 1 χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα.
|
|
|