|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
"Ξενο χωμα"... Πως σας φαινεται???
..Εγω παντως, ΗΔΗ! χαραζω διαδρομες!!!
(Για του χρονου, τελη Ιουνη μιλαμε, ε? Μην παρεξηγιομαστε... ) Ναι... Δεν μιλαμε για Ν. Αμερικη, Αφρικη κλπ.. Για ΑΛΠΕΙΣ μιλαμε, αλλα ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΩΜΑΑ!! AlpineRoads.com • View topic - Best GRAVEL ROADS in the Alps Last edited by black_hawk; 15-07-2011 at 02:49. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Ξενο χωμα"... Πως σας φαινεται???
Ωραίο !!!
|
|
||||
|
||||
Aaaa ... έχουν αρχίσει ν' αγριεύουν οι διαθέσεις ...
|
|||
|
|||
"Ανιχνευτικη" κινηση ειναι και μονον..
(Μαλλον, μονο εγω, γουσταρω τρελα!!! ) |
|
|||
|
|||
Όμορφες χωμάτινες ορεινές διαδρομές . Με το καλό να τις ταξιδέψεις . |
|
|||
|
|||
ομορφα,αλλα μηπως αποκτησουμε υψοφοβια?
|
|
|||
|
|||
(Μαλλον, μονο εγω, γουσταρω τρελα!!! )[/QUOTE]
Δεν το νομιζω να εισαι ο μονος σε αυτο το forum |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ουτε εγω το νομιζω αυτο!!! Να και μια καλη καινουργια προταση !!! Προχωρα και μεχρι του χρονου, πρωτα ο θεος, θα ειμαστε πολλοι !!! |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία ιδέα !!!!!
Νομίζω όμως ότι γενικά στο χώμα στο εξωτερικό υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που δεν υπάρχουν εδώ. (Εχω ακούσει ότι δεν μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερα σε χωματόδρομους με μηχανοκίνητα οχήματα χωρίς άδεια....θέλει ψάξιμο.) Επίσης στις Αλπεις ο καιρός είναι πολύ ευμετάβλητος αν σε πιάσει εκεί πάνω μπόρα και ρίξει νερό δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι οι δρόμοι και που , πως θα μπορεί κανείς να προφυλακτεί. Τα στοιχεία της φύσης σε τέτοιο υψόμετρο είναι περίεργα θέλουν σωστή προετοιμασία και πολύ καλή πληροφόρηση !!!! Δεν είμαι αρνητικός στην ιδέα , μάλιστα μου αρέσει , αλλά πριν σχδιάσω οτιδήποτε θα ερχόμουν σε επαφή με άλλους εντουράδες εκεί ντόπιους για να μάθω διαδρομές και εξοπλισμό που χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του για πολύ συγκεκριμένες και μελετημένες διαδρομές εκ των προτέρων. !!!! Πολύ καλή ιδέα ...... εύχομαι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι να γίνει μια σωστή προεργασία ..... και να απολαύσετε μια πραγματικά ξεχωριστή εκδρομή στο εξωτερικό !!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να και μια καλη καινουργια προταση !!! Προχωρα και μεχρι του χρονου, πρωτα ο θεος, θα ειμαστε πολλοι !!![/QUOTE] Ειμαστε πολλοι! Απλα δεν ξερω αν εχει τοσους χωματοδρομους ανοικτους στην καθως πρεπει Ευρωπη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πως να βλέπετε ποδόσφαιρο χωρίς..."παρενοχλήσεις"... | CPretenteriS | Χιούμορ | 15 | 12-05-2011 00:09 |
Πως "γεννήθηκε" το πρωταπριλιάτικο ψέμα | gsmaniac | Διάφορα | 8 | 03-04-2011 23:54 |
Πως βγήκε η φράση " Το @@@@@ σέρνει καράβι" ..... | frits | Διάφορα | 24 | 17-11-2010 20:54 |
Πως δουλεύει ο "μαμά" φορτιστής ;;;; | zortal | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 22-10-2010 21:18 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |