|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλλαγή ελαστικού, στον δρόμο.
Εδώ ο τύπος, κάνει μια μαγκιά με το σταντ και ξεμπλοκάρει το ελαστικό.
Πατακάτω είναι το βίντεο. Last edited by kostas_366; 25-02-2009 at 02:36. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Αλλαγή ελαστικού, στον δρόμο.
Να σου πω, ότι δεν το είδα ......;;;;;;
|
|||
|
|||
Έχασα κάποιο επεισόδιο;
|
|
|||
|
|||
Έχετε δίκιο, ο δαίμων..
Τώρα είναι εντάξει |
|
||||
|
||||
Τι λέει ο τύπος ;;;;;;;;;;;
.
|
|||
|
|||
Πολλή έξυπνο
:sm5: |
|
|||
|
|||
Κατά το "χεράς"
αυτός είναι "ποδάς"!!! |
|
|||
|
|||
χαχα!...καλη φαση!
...κοιτα στην αναγκη δεν ειναι και ασχημη λυση ....(αν φυσικα λειτουργει οπως το δειχνει γιατι εχω τις επυφυλαξεις μου το βιντεακι δεν ειναι παρα πολυ διαφωτιστικο)... ...αλλα στα νορμαλ μου δεν νομιζω να το δοκιμαζα ...οχι τουλαχιστον με τη GS μου!...πιστευω με ενα μη ειδικο εργαλειο θα τρωγες πολυ ασχημα τη ζαντα!...καλυτερα να κουβαλουσα μαζι μου 2 "ματσουκια" και να προσπαθουσα πιο ορθοδοξα! .......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υστ. Τι κάνεις Γιάννη? Όλα καλά? Είπαμε να πούμε κ ένα γεια από το τηλ. αλλά θα γίνει και αυτο. Όσο αναφορά τα πράγματα που σε ρώτησα, δεν συμφέρει Γιάννη, γιατί οι εταιρίες αυτές, προστατεύοντας την λιανική τους, στα δίνουν κοντά στην τιμή που έιναι στην Ελλάδα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλά να περνάς. |
|
|||
|
|||
Τομερή πατέντα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το ταχύτερο όχημα στον πλανήτη! | Arkas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 13-07-2009 13:28 |
Αλλαγή Ελαστικών | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 24-01-2009 21:08 |
Περαστικά στον PortoLeone | GS_maniac | Κοινωνική ευαισθησία | 36 | 09-01-2009 23:40 |
Κοινωνικό παντοπωλείο και στον Πειραιά | riko46 | Επικαιρότητα | 3 | 26-12-2008 15:37 |
Επιδιόρθωση στον Internet Explorer | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 20-12-2008 14:04 |