|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κυριακή βόλτα στις Αλυκές - Ανάβυσσο
Σε ένα άλλο thread με τον kostasmats λέγαμε να πάμε την Κυριακη 24/5/2009 το πρωι στις Αλυκές να κάνω λίγο εξάσκηση αυτά που έμαθα στον Σπανό στο enduro1 .
Τι λέτε ?????????? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακή βόλτα στις Αλυκές - Ανάβυσσο
Αν δεν δουλευω ειμαι μεσα φιλε...θα ξερω την Πεμπτη. Παντος πρεπει να πατε(με) νωρις λογο ζεστης αλλα και οτι μετα της 12 πλακωνουν τα "πριονια" και γινετε χαμος..
|
|
|||
|
|||
να ρθω με το τρακτερ μου???
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μηχανη δεν εχω. Την εχω ακομα συνεργειο και δεν ξερω ποτε θα την παρω επιτελους.
Γουσταρω τρελα να ερθω ομως. Εστω και για να σας βλεπω, αλλα θα παρακαλαω μεσα μου καποιος να μου δωσει για λιγο την μηχανη του να ντριφταρω!!! Αν θελει καποιος να περασει να με παρει να παμε μαζι, ευχαριστως να ερθω και γω μαζι σας. Μενω Ν.Φιλαδελφεια, κοντα στην εθνικη οδο, στο υψος της πρωην αντιπροσωπειας της Ρενω. |
|
|||
|
|||
πάνε οι GS στο χώμα ;;;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ντινόπουλε, αν δεν παίρνει μπροστά το δικό σου, έλα να σου δώσω το εργαλείο με τα γιοσομούρια, και τα αγωνιστικά χρώματα της kawasaki
|
|
||||
|
||||
...θάχουμε όχημα "υποστήριξης" ...για χιόνι και για χώμα .... ΠΑΝΤΟΣ καιρού .... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έλεγα να ήμουν στις 8:00 με 8:30 το πρωί να είμαι εκεί. Τι λες είναι καλά ή αργά ???? |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυριακάτικη βόλτα στην Χαλκιδική. | ckalfas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 18-05-2009 12:16 |
Αγαπημένος μήνας για ταξίδι,βόλτα,απόδραση με moto !!!!! | riko46 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 10-04-2009 00:56 |
Ζητείται παρέα για βόλτα !!!!!!!!! | yannis | Διάφορα | 26 | 31-03-2009 00:13 |
Μικτοτσίπ στις πινακίδες μας!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 17-03-2009 23:09 |