|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ενας μικρος...παππους!
Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή.
- Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής - Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι; - 97 ετών, λέει ο παππούς... Τρελαίνεται ο ασφαλιστής. - Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνεις; - Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι. Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί! - Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος; - Ε, 125 τον άλλο μήνα. - Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό; - Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου. Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο. - Τι λε ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου; - Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα. - Και τι θα κάνετε εκεί; - Παντρεύεται και πάμε στο γάμο! Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να φουντάρει. - Και...γιατί παντρεύεται; - Μαλακίες μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενας μικρος...παππους!
Η οικογένεια Μαθουσάλα είναι? |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τελικά την έκανε την ασφάλεια, δεν μας είπες;;;
|
|
|||
|
|||
Τελικα δεν προλαβε.....
|
|
|||
|
|||
πολύ καλό....................
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενας καινουργιος... | Michalis | Καλώς ήλθατε | 19 | 13-10-2009 13:18 |
Τα ηθελε ο παππους... | georgekostas | Διάφορα | 8 | 13-07-2009 23:48 |
Ενας μικρος παραδεισος... | georgekostas | Διάφορα | 14 | 03-07-2009 16:11 |
Ενας μοτοσυκλετιστης που σεβεται τον εαυτο του,πως πρεπει να ειναι?, !!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 06-04-2009 23:20 |