|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
καλημερα σας ....
καλημερα σας συντροφοι και συντροφισσες αναβατες.καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ατελειωτα ορθια χλμ και με χαμογελο και ευτυχια να πορευθουμε και σε αυτο το νεο ετος...νεος στο φορουμ , αν και ειμαι γραμμενος εδω και καιρο και το παρακολουθω , ειπα να ενεργοποιηθω σε κατι που αφορα μια μοτο που με απασχολει καιρο , αν και με αγχωνει η κινηση προς αγορα αυτης (μιλαω για μεταχειρω αν βρω ανταλλαγη για την δικια μου σε αυτους τους δυσκολους καιρους) λογω των γνωστων ανακλησεων κ.λ.π.την οδηγησα και επαθα κοκομπλοκ.αν δεν ειχε αυτα τα ξαφνικα τωρα θα ημουν καβαλα της.ευελπιστω στην βοηθεια σας...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: καλημερα σας ....
Καλως ηρθες στην παρεα μας κι ενεργα,καλη χρονια και καλες βολτες!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς το Μητσάρα απ΄ τ΄ Αγρίνιο!
Ποιο μηχανάκι σε ενδιαφέρει, μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.... |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μου, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
να σαι καλα φιλε μου!!! το 1200 gs φυσικα...
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες στην παρέα μας |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στη παρέα . |
|
|||
|
|||
Καλως μας ηρθες,καλη χρονια να χεις και με το καλο να βρεις και συ τη μπουμπου σου.
|
|
||||
|
||||
. Φίλε Δημήτρη, καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum !! Kαλή διαμονή κοντά μας και με το καλό η "μπέμπα" σου ....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα σας πάρουν την «αγελάδα» και θα σας πουλάνε το γάλα της... | zervas | Επικαιρότητα | 9 | 05-05-2010 20:34 |
Φτιάξτε μόνος σας το δικό σας σκάφος | skippybi | Χρήσιμα | 7 | 14-11-2009 01:46 |
καλημερα σας παιδια | maragk | Καλώς ήλθατε | 21 | 16-10-2009 19:26 |
Ασφαλίστε μόνοι σας τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητό σας | skippybi | Απαραίτητα έγγραφα | 9 | 05-05-2009 13:16 |
καλημερα! | kostasmats | Καλώς ήλθατε | 17 | 28-04-2009 12:44 |