|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χρόνια Πολλά στον Σάκη(Sakis)!
Tις καλύτερες ευχές μου, στο πιό χαμογελαστό παιδί του GsForum, στον φίλο μου τον Σάκη! Φίλε μου, σου εύχομαι να τα χιλιάσεις, να ΄σαι πάντα υγιής, χαρούμενος, κ να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου! Να γράφεις όμορφα χιλιόμετρα με την μοτό σου, κ να γεμίζουν τα μάτια σου κ το μυαλό σου με όμορφες εικόνες! Jefe
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρόνια Πολλά στον Σάκη(Sakis)!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!
παλιοαφρικανε!! |
|
|||
|
|||
χρονια πολλα
και ευτυχισμένα |
|
|||
|
|||
Σάκη Χρόνια Πολλά
Πολύχρονος ... |
|
|||
|
|||
Καλόχρονος και Πολύχρονος
|
|
|||
|
|||
Φίλε Χρόνια σου Πολλά να σε χαιρόμαστε !!! Πολλά και όμορφα ταξίδια με το Σοφάκι σου !! Σαλούτ -Αμόρε -Ντινέρο !!!
|
|
|||
|
|||
Χρονια πολλα τρελο αγορι να σε χερωμαστε και πάντα πολλα ποιοτικά χιλιόμετρα μαζι με το τρελοκοριτσο σου!!!!!!
|
|
|||
|
|||
πόσα κλείνει????????
πόσα??? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Χρόνια Πολλά και καλά φίλε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Χαράλαμπο | MARK | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 11-02-2011 11:25 |
Χρόνια Πολλά στον Λευτέρη (L3f) | MARK | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 09-11-2010 14:20 |
Χρόνια πολλά στον Σάκη (sakis656) ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 23-05-2010 20:41 |
χρονια πολλα στον Sakis! | AntonisKitoudis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 19-03-2010 21:22 |
Χρόνια Πολλά στον Σεβαστιανό........... | portman | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 22-12-2009 13:22 |