|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
μπορειτε παρακαλω απαντησετε στις αποριες μου
Μπορειτε παρακαλω απαντησετε στις αποριες μου
-Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων?" η απάντηση " πάρτε τα αρ**δια μου " , θεωρείται θετική ή αρνητική ? -Τα κινέζικα αρκουδάκια "ΠΑΝΤΑ" στα αγγλικά λέγονται "ΑLWAYS"? -Tι περιμένει να ακούσει η μακαρονάδα "PESTO"? -Τα ΑΤΜ γιορτάζουν της αναλήψεως? -Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ δε θα έπρεπε να λέγεται TWENTY? -Είναι λογικό οι επιγραφές "Ξεπούλημα λόγω διάλυσης" να δείχνουν τόσο ενθουσιώδεις; -Μπορεί κάποιος να αποφασίσει οριστικά ότι είναι αναποφάσιστος; -Θα είχε διαφορά αν αντί να τραβάει κανείς ένα ζόρι, το έσπρωχνε; -Γιατί τα ντουλάπια στα αστυνομικά τμήματα έχουν κλειδαριές; -Το @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι; -Με ποια ακριβώς επιχειρήματα έπεισε ο Νώε τα ψάρια να αφήσουν το νερό και να μπουν στην κιβωτό; -Που ακριβώς είδε το "άλογο" ή τον "κάμπο" αυτός που αποφάσισε να δώσει όνομα στον "ιππόκαμπό"; -Αντί να φεύγουμε "σιγά-σιγά" δε θα μπορούσαμε να μείνουμε λίγο ακόμα και μετά να φύγουμε "γρήγορα-γρήγορα"; -Αυτό το "διαφανές-περιτύλιγμα-με-τις-φουσκάλες-που-κάνουν-τσούκου-τσούκου-και-κάθονται-όλοι-και-τις-σπάνε-σαν-υπνωτισμένοι", ξέρει κανένας πως λέγεται με μία λέξη; -Γιατί για να τερματίσουμε τη λειτουργία του pc πατάμε "Έναρξη" ? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: μπορειτε παρακαλω απαντησετε στις αποριες μου
:sm6:
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς δεν μπορώ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τη συμβουλη σας παρακαλω... | georgekostas | Ανέκδοτα | 16 | 31-08-2009 18:31 |
Gps TiBo αποριες σχετικα με τους χαρτες. | fidemporas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 11 | 19-07-2009 04:33 |
προσοχη στις δημοσιες WC | Alext | Χιούμορ | 10 | 19-07-2009 01:31 |
Προσοχή στις στροφές....... | PortoLeone | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 09-06-2009 14:08 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |