|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Akrapovic Racing Exhaust System BMW R 1200 GS ADVENTURE
Από τη μαμά εξάτμηση πήγα σε αυτή. Η εξάτμηση κάνει πολύ θόρυβο και στο ταξίδι θέλει ωτοασπίδες. Με βοήθησε σε ροπή και τελική. Η παραγγελεία έγινε από Ελλάδα και ήρθε σε περίπου 3 βδομάδες γιατί μου παν οτι δεν κρατάνε stock σε αυτό το κωδικό. Την έχω 3 μήνες και το μόνο που έπαθε είναι να καούνε τα αυτοκόλλητα που αναγράφεται το όνομα akrapovic. Δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα με την τροχαία για το θόρυβο που βγάζει. Όποιος τη βάλει θα γουστάρει πάρα πολύ από το θόρυβο της!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Akrapovic Racing Exhaust System BMW R 1200 GS ADVENTURE
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
την έχω ακούσει πριν 3 χρόνια
ο θόρυβος κρίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ (δεν μιλάμε απλά για δυνατή εξάτμιση, μιλάμε να τρελαίνεσαι - και είναι λίγο χαζό να σου παίρνει τα αυτιά μια μηχανή με 100 -άντε και κάτι ψιλά- μηχανή και δίπλα της ένα ZXR να είναι σαν σβηστό... είναι όπως όταν ακούμε τα παπιά με τις κομένες εμείς) δεν ξέρω με τι τρόπο σου έδωσε... τελική, μια και η στοκ (σε "εγκέφαλο") 1200 δεν μπορεί να πάει πάνω από τα 215 πραγματικά, άσχετα με την εξάτμιση τέσπα |
|
|||
|
|||
Για να μας δώσει άλογα μια μοτοσυκλέτα με ψεκασμό πρέπει εκτός από εξάτμιση φίλτρο αέρος μπουζί θα πρέπει να "τρώει" ποιο πολύ καύσιμο. Αυτό επιτυγχάνετε με
1. άλλη ηλεκτρονική με διαφορετικούς χάρτες 2. μεγαλύτερα σε διάμετρο beck's για να βγάζουν περισσότερο καύσιμο 3. άλλους εκκεντροφόρους μεγαλύτερης διάρκειας ώστε το μοτέρ να "πίνει" το περισσότερο καύσιμο περισσότερη ώρα 4. Άλλα ελατήρια στης βαλβίδες για να γυρίζουν στη θέση τους την ώρα που πρέπει και μερικά ακόμα που θέλουν ώρα και πολλές τεχνικές γνώσεις Όλα αυτά χρειάζονται αρκετά € και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για μια τέτοια μοτοσυκλέτα να κάνεις τόση πολύ δουλειά Έπειτα δεν ξέρω πόση διάρκεια θα έχει το μοτέρ γιατί ως γνωστό ότι "πειράζεται" έχει αποδώσεις αλλά δεν έχει μεγάλη ζωή Αν θέλουμε κάτι καλλίτερο σε ιπποδύναμη προτιμότερο είναι να πάρουμε HP2 να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο Last edited by soter3gm; 25-08-2009 at 20:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωτήρης τελεία και παύλα, |
|
||||
|
||||
Άγγελε μεγειά σου ....
Αφού εσένα σ' αρέσει ..... Καλά χιλιόμετρα !!! .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πολλές φορές μπαίνει κόφτες η 6η κάτι που δεν έκανε με τη μαμά. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα, μια παρέα είμαστε που θα κάνουμε τις βόλτες μας και θα βγάλουμε γούστα . Η τιμή της ήταν 1540ευρώ αν θυμάμαι καλά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΕΥΓΕ ΣΟΥ!!!!!:sm4: |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητώ μεταχειρισμένι σασμάν για BMW GS 1200 Adventure | mlock | Ζήτηση | 14 | 05-08-2009 18:51 |
BMW R 1200 GS Adventure. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-05-2009 15:50 |
Σπορ εξάτμιση για BMW R 1200 GS / Adventure | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 40 | 15-04-2009 22:11 |
Εξατμιση τελικό Adventure 1200 --- πωλείται | psyxanwmalos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-04-2009 20:22 |