|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Nεο ΤomTom Urban rider, για μοτοσυκλετες.
τι γνωμη εχετε για αυτο ?
TOMTOM 3.5'' URBAN RIDER EU - GPS - E-SHOP.GR http://www.tomtom.com/el_gr/products/bike-navigation/ Last edited by squad; 02-07-2011 at 03:57. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nεο ΤomTom Urban rider, για μοτοσυκλετες.
Πολύ καλο, αυτο έχω . Είναι φορτωμένο σε καλουδια και ευκολοχριστο. Να ξέρεις ότι στην Ευρώπη είναι ποιο ανεδυγμενο απο ότι στην Ελλάδα!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
που το χρειάζεσαι ? πές μας περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα... |
|
|||
|
|||
για την μηχανη το θελω συγκεκριμενα,και θελω να ρωτησω τους νυν κατοχους αν ειναι ευχαριστημενοι ?
|
|
|||
|
|||
καλημέρα κι από εμένα!
αγάπητέ κι εγώ το συγκεκριμένο έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ειναι πολύ ευχρηστο και μπορεις να το χειριστείς και με γαντια ευκολα η βάση του αρκετά καλή και σταθερη και τα καλούδια που περιλαμβάνει αρκετά και χρήσιμα - όπως πχ καμερες ασφαλείας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι λεπτομερειες δειχνει στους χαρτες; Πχ, δειχνει τους χωματοδρομους; |
|
|||
|
|||
εδώ με ποιάνεις αδιάβαστο!
δεν το έχω τσεκάρει |
|
|||
|
|||
Ξέρει κανείς αν έχει και βαλκάνια?
|
|
|||
|
|||
οποτε χρειαστουμε αναβαθμιση χαρτων ειναι δωρεαν ?
|
|
|||
|
|||
Το tom tom ειναι εφαμιλλο του garmin τοσο σε ποιοτητα οσο και χαρτες και ειναι και φθηνοτερο. Δεν εχει χαρτη ομως οπως ειναι το anavasis της garmin
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GPS Tom Tom Urban Rider EU (το αφεντικό τρελάθηκε!) | yns | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 19 | 18-02-2011 14:29 |
TOM TOM URBAN RIDER | Albatros | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 10-11-2010 21:24 |
TOM-TOM urban rider | diomiles | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 02-11-2010 14:04 |
Πως ασφαλιζετε τις μοτοσυκλετες σας; | chrisGSA | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 23-05-2009 18:33 |