|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές...
Παρακαλω εντοπιστε μου τις διαφορες απο
αυτα τα λάδια... Σε σχέση με αυτα τα λάδια....... Τα συγκεκριμενα λαδάκια τα βάζω στην princess μου.....(R1200 gs adventure) Kαι θα επιθυμουσα να μου πειτε οι φωτο στο επανω μερος με τις φωτο στο κατω μερος, ΤΙ Διαφορές έχουν ΥΓ,Δεν ειναι αστείο εκτος αν εσεις κανετε πλάκα με την τσέπη σας.. Last edited by vasorfa; 24-06-2010 at 15:48. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές...
Καμία.
Απλά το ένα το αγόρασες από ακριβότερο μαγαζί |
|
|||
|
|||
Συμφωνω.
Τωρα αν του πεις του ακριβου οτι το βρηκες αλλού φθηνοτερα,τοτε θα σου πει οτι τα ''άλλα'' ειναι μαιμου... |
|
|||
|
|||
στη σαλάτα τα δοκίμασες ???
πέρα από τη πλάκα... ευτυχώς που ο boxer καίει αδιαμαρτύρητα σχεδόν τα πάντα |
|
|||
|
|||
Κάνει μπάμ από το ύφος του κουίζ ότι τα μεν τα χρυσοπλήρωσες και μετά τα ξαναβρίκες κάπου αλλού πολύ φθηνότερα..
Για πές..από που και πόσο..?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
vasorfa Γιατί βρε νεαρέ καταστρέφεις τον πολύτιμο χρόνο με αυτά..Αντι να ταξιδεύεις και να περνάς καλά στη φύση, γυρνάς στα μαγαζιά ψάχνοντας για λάδια. Βγάξω το άχτι μου σε σένα γιατί κάποιος μου τάχωσε.. Για να ξέρεις πάντως τώρα που θα ανέβεις στο χωριό μου ,θα σε πάω σε ένα παλαιό Ρωμαικό Ελαιοτριβείο.. Πολή φτηνά Καλή ξεκούραση να έχεις..Θα μου λείψετε |
|
|||
|
|||
Λυση ΤοΥ quiz.....................................
Η μια συσκευασια ανηκει στο carrefour Στην Λ.Αθηνων......με κοστος αγορας 27 Ευρω,,, Η αλλη συσκευασια ανηκει στο Λαμπριανιδη στον Πειραια....με κοστος αγορας 16 Ευρω... και ερωτω.... 27-16=11 Ευρω--αν και δεν τα παω καλα με τα μαθηματικα....Δικαιολογειτε αυτη η διαφορα τιμης????? Η ερευνα αγορας εγινε στις 23/6/2010 με διαφορα μιας ωρας και στα 2 καταστηματα.... αυτο το quiz μοναδικο στοχο εχει να μας ΑΦΗΠΝΗΣΕΙ......... Τα σχολια δικά σας..... Ευχαριστω... Last edited by vasorfa; 25-06-2010 at 10:29. |
|
|||
|
|||
αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι πώς είναι δυνατόν το Carrefur που παραγγέλνει λάδια για όλα του τα καταστήματα (με τη σκέψη οτι μιλαμε για το ιδιο περιεχόμενο) να έχει πολύ υψηλότερη τιμή από έναν έμπορο με περιορισμένες αναλογικά παραγγελίες
|
|
|||
|
|||
Στο Λαμπριανίδη στη Καλλιρόης ψωνίζω λάδια εδώ και χρόνια για όλες
τις μοτοσυκλέτες μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπιλαρα απλα ειναι οτι μας εχουν βρει ΘΥΜΑΤΑ ιδια συσκευασια και ιδιο περιεχομενο........αλλα 11 ευρα διαφορα,,,,, να γιατι ναυάγισε το πλοιον Ελλαδα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
σ'αυτο το στρατοπαιδο τις υπηρεσιες τις κανουν οι γυναικες... | ace_gln | Ελλάδα | 7 | 17-12-2009 17:52 |
Photo Quiz!!! | kostasvar | Διάφορα | 12 | 27-10-2009 00:40 |
Σύγκρινέ τις διαφορές; | zastava | Χιούμορ | 4 | 17-10-2009 16:23 |
Quiz!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 15-08-2009 03:07 |
GREEN QUIZ | Alext | Χιούμορ | 11 | 28-07-2009 10:17 |