|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επιστολή άνδρα σε περιοδικό..
Αγαπητό μου περιοδικό...χτές έγινε το κακό.
απο καιρό μου έλεγε πως έχει πονοκέφαλους και τέτοια.. Ξύνιζε με τις παρέες μου και έφευγε νωρίς για το σπίτι της.. μου μπήκαν ψήλοι στα αυτιά για κάποιον Μάνο,που είναι στην δουλειά της.. χθές μου είπε ότι είναι κουρασμένη και θα κάτσει σπίτι,αλλά εγώ πήγα και την έστεισα με το αυτοκίνητο,λίγα μέτρα πιο πάνω απο το σπίτι της. βγήκα έξω για ένα τσιγάρο και εκείνη την ώρα,τα φώτα ενός αυτοκινήτου με στράβωσαν.. Αυτός??? ναι.. ο Μάνος...ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του σπιτιού και για να μην με δούνε, σκύβω πίσω απο το αυτοκίνητο στο ύψος του προφυλαχτήρα. Εκεί,στη επάνω πλευρά που κάνει κούρμπα η λαμαρίνα,έχει ένα μικρό φάγωμα απο πέτρα μάλλον και έχει πιάσει σκουριά. θέλει φανοποιό ή καθαρίζω με Practiker??? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιστολή άνδρα σε περιοδικό..
Καλό!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επιστολή γραμμένη το έτος 2040 | Alext | Περιβάλλον | 7 | 06-09-2009 23:35 |
Τα τρία στάδια της ζωής του άνδρα! | pepax66 | Χιούμορ | 10 | 19-06-2009 01:23 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |
Το "περιοδικό" της μαμάς BMW | GS_maniac | Χρήσιμα | 3 | 14-12-2008 19:26 |