|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Nikon, Canon και λοιπές δυνάμεις.
Πως θα σας φαινόταν η ιδέα για δημιουργία ενός thread στο οποίο θα ανταλλάσουμε απόψεις για τις άλλες μας αγαπημένες μηχανές, τις φωτογραφικές? (δεν το είδα κάπου, αν υπάρχει παρακαλώ στείλτε μου το link)
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nikon, Canon και λοιπές δυνάμεις.
Και γιατί έβαλες στον τίτλο πρώτα τη Nikon;;;;
Η Canon και μεγαλύτερη είναι και καλύτερη είναι και αλφαβητικά πρώτη είναι!!!! Υ.Γ.: Εννοείται πως κάνω πλάκα. Απλά για να ζωντανέψει το θέμα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έβαλα την Nikon πρώτα γιατί.......έχω Nikon Ποιό μοντέλο της Canon έχεις, με τι φακούς? Last edited by Vagelis Gar; 10-06-2011 at 18:51. |
|
|||
|
|||
Ωραίο θέμα.
Στις compact πάντως ψηφιακές δεν υπάρχει κάτι καλύτερο άπο την panasonic lx5 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
eos Canon 5D MarkII
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ταλαιπωρώ μια D90 με έναν τουριστικό 18-200. Έχω και έναν Sigma 10-20 αλλά δεν θυμάμαι που τον έβαλα! |
|
|||
|
|||
Nikon D90 με τον 18-200, τον 35αρι και τον tokina 11-16
|
|
|||
|
|||
Για αρχή είναι ξεκάθαρο ότι η Nikon στην χώρα μας είναι χαλαρά μπροστά σε πωλήσεις στις SLR....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Βαγγέλη, σχετικά με τις φωτογραφικές και τα βιντεάκια, (που λέγαμε εψές), μπορείς να ρωτήσεις και τον Mister Frits (Σταύρο).
Eίναι ο γκουρού της υπόθεσης...!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Nikon F60 (αναλογικη) | kwon | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 09-01-2013 07:56 |
NIKON D90 + φακοί | gepol | Πωλήσεις γενικώς | 5 | 30-08-2010 14:20 |
Εξαιρετικές διαφημίσεις NIKON S60 !!! | HAWK_46 | Χιούμορ | 5 | 03-02-2010 10:55 |
Nikon Coolpix S1000pj: Φωτογραφική με προβολέα | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 19 | 13-12-2009 23:20 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |