|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βολτίτσα στην Αρτα..
[IMG] Shot at 2011-08-17[/IMG]
Στην Εγνατία στην Κοζάνη [IMG] Shot at 2011-08-17[/IMG] Πάνω από την τεχνητή λίμνη του Αραχθου Νεροποντή στον Κεχρόκαμπο Καβάλας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βολτίτσα στην Αρτα..
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Δημητρό, ωραία βολτούλα, πάντα τέτοια φίλε μου!
|
|
|||
|
|||
Καλά, εν τω μεταξύ ή τελευταία φωτό άσχετη, αλλά άξιζε!! Δέν ξέρω άν έχεις πάει καθόλου από Σταυρούπολη Ξάνθης και μετά για κεχρόκαμπο (κίτρινη διαγράμμιση, μάρμαρα στο δρόμο και αγελάδες!!!) Μας έπιασε η νεροποντή της προηγούμενης βδομάδας (δέν ξέρω άν έφτασε πάνω αλλά έδειχνε ότι πήγαινε ανατολικά..) ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Δημητρη παντα τετοια φιλε..
|
|
|||
|
|||
Για του Ηπειρώτες (και μή..) η διαδρομή ήταν Αρτα-Βουργαρέλι επί της οδού Αρτας-Τρικάλων! Φανταστικές στροφές με καλούτσικες κλισεις και επίσης ικανοποιητική ποιότητα οδοστρώματος στο μεγαλύτερο μέρος του. Πολύ πλάγιασμα και λίγη κίνηση με πολλά διαστήματα για προσπεράσεις και καλό οπτικό πεδίο. ΠΡΟΣΟΧΗ στο σημείο πλησίον της λίμνης του Αραχθου, όπου βλέπετε γυμνά και φαγωμένα πλαινά στα τοιχώματα του βουνού στο δρόμο (όπως αυτο στη δεύτερη και τρίτη φωτο) θα έχει και πέτρες στο οδόστρωμα στο μέγεθος του κεφαλιού μου!! Για 5-6 χιλιόμετρα όμως με καλές ορατότητες που με ένα καλό μπάσιμο στις στροφές φαίνονται και αποφεύγονται..
Last edited by mimis82; 17-08-2011 at 23:06. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε Δημητρη... |
|
|||
|
|||
Πάντα τέτοια συνονόματε,όμορφη βόλτα και φώτο . |
|
|||
|
|||
Η βροχή τις Σταυρούπολης δεν είναι από αυτές που τις ξεχνάς και εύκολα!!!
Nice photos!!Α την κυριακή θα κατεβάσω τα παιδιά (kosttis) στην Αλεξανδρούπολη για να πάρουνε το καράβι και μετά είχα μέσα στο μυαλό μου την Σταυρούπολη για μια βόλτα! |
|
|||
|
|||
μπραβο Δημητρο στριβη η μανταμ σαν ΖΟΥΡΛΗ ΕΕΕΕ???ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
|
Tags |
λίμνη, αρτα, αραχθος, ξανθη, σταυρούπολη |
|
|