|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
μπουφαν rally pro 2 size 52
Πωλειται μπουφαν bmw rally pro 2 νουμερο 52 σε αριστη κατασταση μαζι με την επενδυση....Τιμη:400
Οποιος ενδιαφερεται ας με παρει στο 6934612203 Λετυτερης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: μπουφαν rally pro 2 size 52
Ρε Θεέ τι έγινε? τα μισά απ'οτι πήρες με την αγορά σου τα πουλάς.. Εκείνες τις βαλίτσες τις έδωσες ?? Εξατμιση πήρες ??
|
|
|||
|
|||
Καλοπουλητο...
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο !!!
|
|
|||
|
|||
τι χρωμα ειναι φιλε μου; Ειναι ευκολο να βαλεις foto;
|
|
|||
|
|||
Το μπουφαν ειναι γρι με κοκκινο φωτογραφια θα βαλω σε μια δυο μερες γιατι ειμαι εκτος αθηνων για δουλειες.... απλα οταν βλεπω κατι πιο ωραιο πουλαω το πιο παλιο μου ειδα το cayene και το ψηλο ερωτευτικα οποτε για αυτο το δινω της bmw.....τις βαλιτσες τελικα τις κρατησα γιατι οι πλαινες της motech den einai τοσο καλες εξατμιση πηρα της z-technik μαζι με λαιμους της wunderlich αλλα τωρα θα παρω και την akrapovic να δω τι διαφορες εχουν.....
|
|
|||
|
|||
καλοπουλητο,αν και ειναι κριμα που πουλας ενα τοσο καλο μπουφαν εκτος και αν εχεις σκοπο να παρεις κατι αναλογης ποιοτητας.
|
|
|||
|
|||
σε ευχαριστω πολυ θα παρω revit cayene.....
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακο δεν το ξανασκεφτεσαι λιγακι.. εχω παρει το revit cayene και το εχω 6 μηνες και οι περισσοτερες ραφες ανοιξαν!! αν θες το αλλαζουμε!!!!!
|
|
|||
|
|||
πω μη μου τα λες αυτα και με κανεις να αλλαξω γνωμη....σοβαρα μιλας εχουν ανοιξει οι ραφες???πω τι μου κανεις τωρα...το πηγες στην αντιπροσωπια? σοθ ειπαν τιποτα για αυτο??
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μποτες FOX F3 (size 42) | killer | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 11 | 01-12-2013 21:06 |
Προστατευτικά για μπουφαν REV'IT | pkar | Ένδυση | 17 | 05-03-2010 16:10 |
μπουφαν rally pro 2 52-54 | L3f | Ζήτηση | 2 | 03-10-2009 03:00 |
Rally 2 | fidemporas | Ένδυση | 10 | 26-09-2009 00:15 |
reviti devil μπουφαν | ntinopoulos | Ένδυση | 16 | 20-03-2009 01:39 |