|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νέο σκάφος λανσάρει η Cigarette......
Νέο σκάφος λανσάρει η Cigarette Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011, 12:41 Μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον τομέα των σκαφών, η Cigarette Racing Team, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός νέου μοντέλου. Ο λόγος για το Top Gun Open, που διαθέτει την κονσόλα στο κέντρο και φέρει τη φιλοσοφία… ψαράδικου αλλά με χρήση life style. Το μήκος του αγγίζει τα 11,9 μέτρα, το ντεπόζιτο χωράει 1.116 λίτρα καύσιμο και εφοδιάζεται με τρεις κινητήρες 300Hp. Στη γλώσσα των αριθμών το Top Gun Open μπορεί να κινηθεί με απίστευτα υψηλές ταχύτητες που σύμφωνα πάντα με την Cigarette κυμαίνονται σε 75+ μίλια την ώρα. Όσο για την τιμή του, αυτή μπορεί να φτάσει όσο επιθυμεί… ο πελάτης. τωρα που υπαρχουν φραγκα και μελλον.....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέο σκάφος λανσάρει η Cigarette......
Κράτα μου 2...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχω κάτι καλά χαρτιά να σου πω στο XAA .... εκεί έχει λεφτά ..... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έχω άλλον χρηματιστηριακο σύμβουλο.......Γιώργο τον λένε P
|
|
|||
|
|||
Κρατα μου ενα σε καθε χρωμα...
|
|
|||
|
|||
Ακυρο τελικά...
Θα πάρω αυτό... Μισές δουλειές??? |
|
|||
|
|||
Πιστέυω ότι από τα 110.000.000 € θα το κατεβάσω στρογγυλά στα 100.000.000 € !!
|
|
|||
|
|||
μας δουλευεις ρε Κωστα?? Αυτο δεν παει βημα! Εδω μιλαμε για 70 μιλια την ωρα ....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μη δεις cigarette εσύ, αμέσως! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 719 | 10-06-2013 16:38 |
Μοτό που διπλώνει και χωράει στο ασανσέρ | Jego | Άλλες εταιρίες | 23 | 01-10-2011 13:57 |
Σχεδόν βέβαιη η χρεοκοπία της Ελλάδας, λέει ο Γκρίνσπαν | frits | Επικαιρότητα | 6 | 17-06-2011 17:02 |
Νέες τεχνολογίες λανσάρει η AirTies | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 05-03-2010 08:38 |
Η ηχορύπανση σκοτώνει τα θηλαστικά | gtbike | Ζώα | 6 | 16-05-2009 00:31 |