|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλλαγή Λαδιών!!
Ηρθε η ώρα να αλλάξω λαδάκια στην GSάραμου!!
Εχώ 5000χιλ. Απο που να πάω να πάρω λαδάκια?? Και τι λάδια να αγοράσω?? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή Λαδιών!!
manual κατασκευαστή
|
|
|||
|
|||
Σε εξουσιοδοτημένο. Δεν γράφονται στο βιβλιο συντηρησης αλλά έχεις την απόδειξη αγοράς.Αν τα αλλαξεις μόνος σου και γίνει καμια στραβή θα σου πούνε οτι δεν τα είχεις αλλαξει.Και τότε άντε να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας
|
|
|||
|
|||
Στην αντιπρωσοπεία θα τα αλλάξω αλλά έλεγα να τα αγοράσω ποιό φθηνά!!
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν το δέχονται,αλλα θα είναι μικροδιαφορά στην τιμή.Άσε που θα σε πούνε και γύφτο ....Γιαυτό σου λέω, πήγαινε και χώστουςτα για να πιάσεις και το κονέ.Άμα τους παρατσιτώνεις, όταν θα σε βλέπουνε θα λένε: ωχ, πάλι αυτός ;;;;;;Τι να κάνουμε;;; Είμαστε παντρεμένοι μαζι τους
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
+1200 η διαφορά θάναι 10 15 ευρώ και δεν πιστεύω οτι αξίζει να ασχοληθείς και να μπεις στις συζητησεις μαζί τους, δικάμου δικά σας κ.λ.π. (γνώμη μου) |
|
|||
|
|||
Παιδία είχαται δίκαιο!!
Πήγα εχθές στην αντιπρωσοποία μου τα άλλαξαν αμέσως και έπαθα πλάκα με την τιμή!!!! Ούτε στο fazer oyte sto TDM poy είχα δεν είχα πληρώση τόσο φθηνά!!! Με είχαν τρομάξη για τις τιμές των service!! |
|
|||
|
|||
E αφού τα GSια παίρνουν ορυκτέλαια... κι όχι τα πανάκριβα ημι και συνθετικά που παίρνουν οι άλλες μοτό!
|
|
|||
|
|||
Είδες η "μαμά";;;
|
|
|||
|
|||
Είναι μικρό το κόστος φίλε μου. Άλλωστε και οι τιμές τώρα, είναι λίγο καλύτερες. Δεν αξίζει να τα πάρεις έξω. Θα κερδίσεις 1 με 2 ευρώ το λίτρο.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή υγρών φρένων χωρίς την ανάγκη εξαέρωσης.© | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 25-10-2009 20:35 |
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 08-10-2009 21:26 |
Αλλαγή τακάκια για gs 1200. | fire red! | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-07-2009 21:52 |
Αλλαγή ελαστικού, στον δρόμο. | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 10-03-2009 21:11 |
Αλλαγή Ελαστικών | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 24-01-2009 21:08 |