|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλλαγή λαδιών
Καλημέρα σε όλους,
πήγα σήμερα την μηχανή για αλλαγή λαδιών (χωρίς να υπάρχει η χαραχτηριστική φωτινή ένδειξη), μόνο και μόνο επειδή μου είπαν οτι στα 5000 χιλ. χρειάζομαι αλλαγή. έπραξα καλώς, ή έπρεπε να περιμένω να μου ''πει'' η μηχανή να αλλάξω τα λάδια? επίσης μια αλλαγή λαδιών και ένας τυπικός έλεγχος στη μηχανή πόσο μπορεί να στοιχίζουν? (μιλάμε πάντα για εξουσιοδοτημένο συνεργείο) ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή λαδιών
Μια χαρα εκανες και τα αλλαξες στα 5.000 χλμ!
Για αλλαγη λαδιων στα επισημα η εργασια ειναι 11 ευρω. |
|
||||
|
||||
Πολύ σωστά έπραξες .... Λάδια ανά 5000 km !
Πόσο πλήρωσες ;;;
|
|||
|
|||
Ααα, δεν παιζω.
Δηλαδη στα bmw τωρα ποια βαζουν και κιτ ομιλιας ενημερωσης αλλαγης λαδιων; Εμενα η δικια μου γιατι δεν μου μιλαει; Πλακα κανω. Καθε 5000χλμ πρεπει ν αλλαζεις λαδια. |
|
|||
|
|||
φίλε Σάκη !! καλα εκανες που άλαξες τα λαδάκια της αγαπημένη σου στα 5.000 χλμ χωρίς να αναψει το λαμπάκι γιατι όταν ανάψει το λαμπάκι στην μπέμπα τότε βάψτα μαύρα και μπλέ και κοκκινα μπορώ να σου πώ!!!
Βεβαια το να τα λάξεις και μονος σου ειναι πολύ ευκολο και αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστ υπάρχει πολύ και σαφής βοήθεια !!!Τα λαδάκια μπορείς να τα βρείς στην αγορά απο 7-9 ευροπουλα αρα 4 λαδάκια χωρίς φιλτρο σου στειχίζουν 30 ευροπουλα ! Τωρα αν πάς σε σηνεργιο βάλε και κανα 30-45 τα εργατικα και τον απλο ελενχω παει καπου ατο 100-120ρη εουρός!! Τα λαδάκια τα αλάζουμε καθε 5000 η τουλάχιστον μία φωρά τον χρονο αν δεν εχουμε σημπληρώσει τα χλμ για την καλή λητουργία της μηχανής μας!! |
|
|||
|
|||
thanks παίδες για τις άμεσες απαντήσεις....
το παληκάρι μου είπε οτι θα στοιχίσει η αλλαγή και ένας τυπικός έλεγχος που ζήτησα (σε αλυσίδα πχ) 45 ευρώ. είναι καλά? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δηλαδή, ΠΗΓΕΣ ....αλλά ΘΑ στοιχίσει .....;;;;;;;;;;; .
|
|||
|
|||
Αλλαγή λαδιών σε εξουσιοδοτημένο:4l (20-50)=36.65ευρώ + εργασία 10,71ευρώ τελικό με φ.π.α 47,36.Για boxer φίλε Ζitso.Tώρα ο Sakis απ'ότι είδα έχει 650 και δεν ξέρω τι παίζει εκεί.
Last edited by S.T; 13-11-2009 at 12:16. |
|
|||
|
|||
την πήγα στις 9 σήμερα το πρωί και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να παω να την πάρω. αυτή τη στιγμή είμαι στο γραφείο που είναι πολύ κοντά στο service. (θα πληρώσω όταν πάω να την πάρω!)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 08-10-2009 21:26 |
Αλλαγή λαδιών-εξαέρωση | BUSA MAKIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 06-10-2009 01:23 |
Αλλαγή ελαστικών | fidemporas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 02-09-2009 21:22 |
Αλλαγή Λαδιών!! | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 14-08-2009 20:55 |
Αλλαγή Ελαστικών | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 24-01-2009 21:08 |