|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κάποιος παλιοχαρακτήρας μου είπε...
Κάποιος "παλιοχαρακτήρας" μου είπε για την παρέα...
Ποιός άλλος... Είμαι και γαμπρός του... Κυκλοφορώ και με μία πιο όμορφη μπουμπού από την δικιά του... Οι όποιες συγκρίσεις δεκτές... Κύριοι, σας εύχομαι καλή επιτυχία και όλα να πάνε καλά! ....Ξέχασα!!! Με λένε Σωκράτη, ο epimelitisf είναι το κουνιαδάκι μου και κυκλοφορώ μία Κυρία R1150 GSADV...ψιλοαλλαγμένη εμφανισιακά...! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάποιος παλιοχαρακτήρας μου είπε...
Καλος τον Σωκρατη μετο θηριο του!!! Οσο για τον epimelitisf.................
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες Σωκράτη καλά να περάσεις
|
|
|||
|
|||
καλωσηρθες φιλε στη παρεα !
...πιο ομορφη και απ τη κατακοκκινη?...λιγο δυσκολο το βλεπω!..χαχα! ...καλα να περνάς και καλη διαμονη! |
|
|||
|
|||
Kαλος ηρθες φιλε στην παρέα!!!
αν και σε βλεπω αρκετες φορες προς κεντρο-ζωγραφου μερια την επόμενη θα σου μιλήσω.. οσο για την μπουμπουσου απλα μια ξεχωριστή κούκλα!!!! |
|
|||
|
|||
για ανέβασε καμιά φωτό να δούμε (πάλι)την δημιουργία σου!!!
|
|
|||
|
|||
Καλάαααα...!! Αμα σε ακούσει ο Φώτης (Epimelitisf) να λες τη δικιά σου "μπέμπα" καλύτερη από τη δικιά του κατακόκκινη GS ... μαύρο φίδι που σ'έφαγε κακομοίρη μου.
Αφού να σκεφτείς κάθε πρωί που σηκώνεται τη πάει στο καθρέπτη και τον ρωτάει. Καθρέπτη μου - καθρέπτη μου... υπάρχει ομορφότερη από τη δικιά μου GS? Κάτι από σενάριο "Χιονάτη" δηλαδή... ή να πω καλύτερα... από "Κοκκινάτη"!! Τέσπα, καλωσήρθες στο forum μας και καλή διαμονή σου εύχομαι. Και όπως είπε και ο προλαλήσαντας συνονόματος Βασίλης (Skippybi)... ρίξε και καμιά φωτό να φάμε και το απογευματινό μας γλυκό! |
|
|||
|
|||
καλώς τον Σωκράτη !!! καλώς βρεθήκαμε φίλε και καλά μας ταξίδια !!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήλθες φίλε Σωκράτη στη παρέα μας και καλή διαμονή!
|
|
|||
|
|||
Καλώς τον.
Καλά να περνάμε εδώ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαν να βλέπω αρκετούς γνωστούς ή μου φαίνεται | EOD-K9 | Καλώς ήλθατε | 28 | 22-02-2009 22:39 |