|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
R80 LT
Ηρθε και η ώρα να ξανασχολιθώ με την αγαπημένη μου.
Την πιστή μου R80 LT του '84.Που με περιμένει υπομονε- τικά στο γκαράζ με το κοντεράκι της να έχει σταματήσει εδώ και καιρό στις 456.000 και κάτι ψιλά (boxer είπατε?)... Λέτε να ζηλεύει που στέκεται δίπλα στην άλλη την εγωίστρια που την κοιτά με υπεροψία και να μην θέλει να ξαναβγώ μαζί της? Τις έχω ακούσει κάτι βράδια ήσυχα που λείπουν όλοι από το σπίτι: -χα χα χα!!Πώς κατάντησες έτσι γριούλα μου; -χα!! Μιλάς και εσύ που βγήκες "5" φορές και έχεις κάτι να μας πεις?! Εμένα να δεις τι έχουν δει τα μάτια μου!! Θα ξαναγίνω κατάμαυρος,θα ξημερωβραδιάσω,θα σιχτιρίσω,θα κοπανίσω τα χέρια μου,θα σφύξω και θα μελανιάσω τα δάχτυλά μου,θα ανοίξει το δέρμα μου από την βενζίνη θα βγω (πολύ!!) εκτός προυπολογισμού, θα χρειαστεί να στίψω το μυαλό μου για πατέντες θα αφήσω τη δουλεία μου πίσω δεν θα ξέρω πότε να τελειώσω... ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?!!!! Wish me luck!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R80 LT
Η γρια η κοτα εχει το ζουμι.....
|
|
||||
|
||||
Έχεις καμιά φωτογραφία απ' την αποθήκη ;;;;
Να την δούμε, όπως είναι τώρα ..... Σκονισμένη ..... στην αναμονή ....
|
|||
|
|||
αντε με το καλο να την βγαλεις!!!!!! καλη αρχη!
|
|
|||
|
|||
με το καλό και εύχομαι το νίκ σου να γίνει συνόνυμο με το μέλλον της!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
http://img338.imageshack.us/i/img9563b.jpg/ http://img406.imageshack.us/i/img0001cw.jpg/ 2 καθαρές για αρχή νίκο μου! |
|
|||
|
|||
Μπράβο.Οι πρώτες αγάπες μένουν για πάντα.....
|
|
|||
|
|||
Να την χαιρεσαι την κουκλα σου.
|
|
||||
|
||||