|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μηχανόβιοι και αλληλεγγύη…
Καλημέρα σε όλους.
Το πρωί στο δρόμο για τη δουλεία μια ανόητη θυμήθηκε να στρίψει τη τελευταία στιγμή και με πήρε μαζί της…δε με ενόχλησε αυτό μιας και κατάφερα να ακουμπήσω κάτω τη μηχανή αρκετά μαλακά και δεν έπαθε τίποτα. Με ενόχλησε το γεγονός ότι κανένας οδηγός , κυρίως μηχανής, δε σταμάτησε να ρωτήσει αν είμαι καλά και αν θέλω βοήθεια , να σηκώσουμε τη μηχανή κλπ Και ερωτώ : πόσο παρτάκιες έχουμε γίνει??...ρε φίλε μπορεί να χρειαστείς κι εσύ μια μέρα τη βοήθεια μου…και συζητάμε ότι έγινε στην Αγ. Κωνσταντίνου στο Μαρούσι που περνάνε χιλιάδες μηχανές…ρε κανένας άνθρωπος πια??? Υ.γ. και μέσα σε όλα αυτά η τύπισσα να κλαίει και να τη παρηγορώ αντί να τη βρίσω!!!....σουρεάλ!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μηχανόβιοι και αλληλεγγύη…
Προφανώς δεν πέρασε κανένα μέλος του φόρουμ..................
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κάπως έτσι την πατησα κι εγω με έναν άντρα όμως, που δεν ειχε. Και μεγάλη διάφορα απο γυναίκα....χαχαχαχαχα! Εγω στάθηκα όρθιος κατα την πτώση, πήδηξα δηλαδη και η μηχανη σερνοταν στο προστατευτικό κυλινδρου κι εγω τον μουτζωνα...
Μα γιατι με μουτζωνετε κύριε μου λέει μετα, μια μικρή αλλαγη πορείας έκανα! Χαχαα! Ειναι να μη χτυπήσεις βασικά, γιατι μετα δεν ειναι αστείο... |
|
|||
|
|||
Το βασικο ειναι που εισαι καλα.
Οσο για ανθρωπους υπαρχουν...αναμεσα μας |
|
|||
|
|||
Μη μπερδεύετε τους μοτοσυκλετιστές με τους χρήστες δικύκλων. Το ότι από ανάγκη καβαλάς δίκυκλο δεν σε κάνει αυτόματα και μοτοσυκλετιστή. Ο μοτοσυκλετισμός είναι τρόπος ζωής.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν έχεις άδικο να παραπονιέσαι αλλά τέλος καλό όλα καλά
|
|
|||
|
|||
Εγώ πιστεύω πως υπάρχει αλληλεγγύη.Σε 3 ώρες από την ώρα που το έγραψες το έχουν διαβάσει πάνω από 100 άτομα
|
|
|||
|
|||
Ετσι...
|
|
|