|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τσεκάρισμα της GOPRO HD HERO
Παίδες, πρώτη δοκιμαστική λήψη με κάμερα GOPRO HD HERO. Όπως θα δείτε, είναι τοποθετημένη στα πλάγια του κράνους. Σχετικά με το φως, λάβετε υπ' όψιν ότι η λήψη έγινε λίγο πριν νυχτώσει, κατά τις 17:00. Επίσης έγινε συμπίεση (web optimized) στα 640 Χ 460 στα 960kbps. Πως σας φαίνεται η ποιότητα λήψης; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τσεκάρισμα της GOPRO HD HERO
Μπράβο Στράτο υπέροχο βίντεο και καταπληκτική λήψη. Υπεροχή και η κιτρινουλα σου κομμάτια την πηγαίνεις!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως νομίζω ότι σε σχέση με την contour, σα να μου φαίνεται ότι ο φακός της gopro είναι πολύ πιο wide! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ωραίο το βιντεάκι.
Χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι, δεν μας βάζεις μια φωτογραφία με την μηχανή πάνω στο κράνος για να καταλάβω το μέγεθος της!!! Πρέπει να πετάει αρκετά |
|
|||
|
|||
Δες τα πρώτα δευτερόλεπτα του video, από 0:07 - 0:10
|
|
|||
|
|||
Ωραιο το βίντεο σίγουρα από συμπίεση σε συμπίεση έχει πέσει η ποιότητα και από ότι έγραψες δεν έκανες το βίντεο με 1080p και η ώρα που τραβήχτηκε είναι περίεργη αλλά είναι αρκετά κάλο . Το μόνο μείον νομίζω κατά τη δική μου άποψη είναι το μέγεθος προεξέχει πολύ στο κράνος . |
|
|||
|
|||
Αν είναι έτσι η ποιότητα με τόση συμπίεση που έχει πέσει..φάντάζομαι πως θα είναι
|
|
|||
|
|||
..η πρώτη λήψη..
Όντως..και 'μένα μου φαίνεται ότι προεξέχει αρκετά..δεν σε "τράβαγε" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μόλις μπορέσω (σήμερα - αύριο) θα τραβήξω το 2ο δοκιμαστικό με HD 1080 ανάλυση και θα το ανεβάσω εδώ να το σχολιάσουμε. Το ΣΚ μάλλον θα κάνω μια εκδρομούλα, Βυτίνα (αν δεν έχει χιόνια), ή Στενή Ευβοίας, οπότε θα σας έχω και το πρώτο "καλό" βιντεάκι από ορεινή διαδρομή |
Tags |
gopro, gopro hd hero, hd hero |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!! | CPretenteriS | Διάφορα | 240 | 04-04-2011 19:51 |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |