|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
injection vgeni apo tin kefali
kalispera
exo ena gsa1200 2009 me 7000klm pu mexri exthes den ixe parusiasi kanena provlima. Exthes lipon afu to kavalisa estripsa to klidi ,patisa to simplekti k sti sinexia to kokino kumpi akusa enan kroto san pirotexnima k amesos estipsa to klidi gia na svisi. kitazontas eki pu akustike o ixos diapistosa oti o elastikos solinas pu enoni to injection me tin deksia kefali tou kinitira ixe vgi telios apo ti thesi tu. Kalesa tin ogiki voithia bmw , irthe enas texnikos kai to ksanaevale mesa k ola ok. tilefonisa eki pu tin agorasa k mu ipan oti simveni afto (ennoontas malon sixna) k oti ean thelo na ti fero gia na mu figi to stress mporo na ti fero ala den tha tis kanun k tipota.me afto pou mu ipe malon afksithike to stress. ti tha kano ean mu tixi afto eno ime offroad kapu makria i opudipote allou? i diafimisi lei : bmw gs 1200 the unstoppable ? (unstoppable arki na exis ena soro ergalia mazi ?) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: injection vgeni apo tin kefali
Καλησπερα και καλως ηρθες!
Περνα κι απ'τα καλωσορισματα να σε καλωσορισουμε. Αν θελεις γραφε οπως ολοι μας ελληνικα γιατι τα greeklish ειναι δυσαναγνωστα απο τα περισσοτερα παιδια! |
|
|||
|
|||
1.Ελληνικά διότι μου έβγαλες τα μάτια.
2.Καλωσορίσματα και χρόνια πολλά μάλλον περιττά ?? 3.Επειδή έχουμε το ίδιο μοντέλο δεν μου έχει συμβεί ποτέ αλλά και με άλλους συνάδελφους με τα ίδια μότο που μιλάμε δεν το έχουν αναφέρει .Γνώμη μου πάντως να το πας να το δούνε μόνο και μόνο για να τους πεις να τα σφίγγουν καλύτερα. |
|
|||
|
|||
σορυ για τα γκρικλις γκαιζ. Δεν προσεξα το ουελκαμ τοπικ , με εκαιγε το θεμα μου και ειπα να παω κατευθειαν στο ψητο..χρονια πολλα και απο εμενα
|
|
|||
|
|||
Χρόνια πολλά και καλά και καλώς ήρθες!!
Αν θες έχουμε τον καφέ μας σήμερα( τον κερνάω εγώ), πέρνα να γνωριστούμε και να τα πούμε και για τα GS. Last edited by S.T; 30-12-2009 at 17:26. |
|
|||
|
|||
S.T. ευχαριστω για την προσκληση, Ειμαι λιγακι μακρια, αλλα εαν τελειωσω νωρις ισως περασω. Ελπιζω ερχομενος να μην πεταχτει εξω το ιντζεκτιον
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
το χω παθει και γω αδερφε.το μονο που κανουν ειναι να αλλαζουν το μεταλλικο σφυκτηρα και ολα καλα.μην αγχωνεσαι καθολου.
|
|
|||
|
|||
δεν κρατιεται το θηριο,το βλεπεις και μονος σου.τα σπαει.
|
|
|||
|
|||
Αν και απαραδεκτο αυτο που συνεβει, δεν ειναι κατι το ανησυχητικο!
Πρεπει να πας την μηχανη σου στο εξουσιοδοτημενο για να ελεγξουν και να ξανασφιξουν ολους τους σφικτηρες δεξια και αριστερα μπροστα σου!!! Και για να εισαι σιγουρος οτι τους ελεγξαν και για να σου φυγει το αγχος μια και καλη . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθαρισμός μπεκ του injection | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 28-09-2009 00:01 |
Περί ψεκασμού (injection) !!!!!!!!!!!!!!!. | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 29-06-2009 16:11 |
Καθαρισμός μπεκ του injection!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 19-05-2009 16:07 |
THROTTLE BODDIES Η' ΣΤΑ ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ INJECTION!! | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 28-03-2009 01:03 |