|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Στα Ψηλά Αλώνια, τριήμερο...
Επιτέλους οι ημέρες φθάνουν.... Θα μου πείτε ποιές ημέρες... Μα ημέρες που δύο καλοί φίλοι/οικογένειες θα ξανασμίξουν. Δηλαδή η οικογένεια Argi και η οικογένεια Skippydi.. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Καλοκαίρι 2011... Κατόπιν της αδελφοποίησης Καρδίτσας και Πάτρας μέσου Ιεράς Νήσου Πάτμου, δηλαδή της οικ. Argi και οικ. Skippydi ήρθε η ώρα να ανταποδώσω την τιμή της επισκέψης των παιδιών, στο δικό τους χώρο!! Ετσι αποφασίστηκε (ήδη από το καλοκαίρι ειπώθηκε), ότι θα περάσουμε Τριήμερο των Αποκρεών εις στους φίλους στην Πάτρα.. Κατόπιν τούτου, θα βρίσκομαι εις την αγκαλιά τους, στις 25/26/27 Φεβρουαρίου για και για αλλά και για αλλά φαντάζομαι και κάποιο θα το σφυρίξουμε... Ετσι, όσοι φίλοι βρεθούν εκείνες τις ημέρες εις το Καρναβάλι της Πάτρας, ευχαρίστως και πιούμε και να φάμε όλοι μαζί κάπου... Δεν προτείνω μέρη, γιατί μέγας συντονιστής είναι ο Μπιλλάκος και η Μαρία επί αυτού... Εγώ Αλβανός τουρίστας... Αλλά στα Ψηλα Αλώνια έναν καφέ τον θέλω.... Ακούς Βασιλάκι... Καλά να περάσουμε και καλο Τριήμερο να έχουμε, γεμάτο κέφι & ξενοιασιά !!! Βασίλη & Μαρία έρχομαστε,
να ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στα Ψηλά Αλώνια, τριήμερο...
Προβλέπω μεγάλα γλέντια το τριήμερο.....θα σας δούμε απο κοντα.
|
|
|||
|
|||
μέσα διπλός
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τί μου θύμισες τώρα;;; έέέ!!!!!!!! αυτό εννοούσα!!! |
|
|||
|
|||
ωραίααααααααααα!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε παιδάκια... κρίμα που δε θα τα καταφερουμε... θα είμαστε μακριά...
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελα ρε χαμομηλάκι, θα είναι η οικ. Commander εις Πατρινό Καρναβάλι??? Γουστάρω!!! |
|
|||
|
|||
Άπαντες παρόντες...θα αναστεναξουν τα κάρβουνα.
|
|
|||
|
|||
Με το καλό να ξανά συναντηθείτε με το Βασίλη Αργυράκο και να περάσετε σούπερ. Πατρινό καρναβάλι είναι αυτό δεν είναι ότι και ότι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας - Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αθλητισμός | 10 | 02-11-2010 03:30 |
Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το Μαραθώνιο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 19-10-2010 18:38 |
53ος Μαραθώνιος Μακεδονίας Φίλιπποι - Δράμα 27 και 28 Μαρτίου 2010 | gthes | Ελλάδα | 0 | 26-03-2010 12:57 |
Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 21:47 |
Σήμερα ο τηλεμαραθώνιος της UNICEF | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 08-12-2009 16:30 |