|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο...
...τον οποιο εφερα σε δυσκολη θεση για το ποστ μου με τον ''μπουχεσα'' η' αλλιως με τον αντιπροεδρο.
Δεν περιμενα να ειχε ενοχλησει τοσους και τοσο ωστε να φτασουν στο σημειο να παιρνουν τον Νικολα βραδιατικα. Νομιζω οτι ειμαστε ενα φορουμ δικυκλιστων αλλα και Ελληνων και οχι πολιτικο. Πιστευω οτι αυτα τα λογια με προσεβαλαν ως Ελληνα και οχι ως Μπλε-Πρασινο-Κοκκινο. Επειδη το ιδιο ποστ το εβαλα ακριβως ετσι και στο Bmw Bikers και δεν ειχα αρνητικες απαντησεις θεορησα οτι μπορουσα να το κανω και εδω. Μαλλον δεν υπολογησα καλα και για αυτο εφερα σε δυσκολη θεση τον Νικολα. Νικολα ζηταω συγνωμη για αυτο.Ξερεις οτι δεν ειναι του χαρακτηρα μου. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια δημοσια συγνωμη στον Λεοντοκαρδο...
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
γιατι?δεν ειναι μπουχεσας?
|
|
|||
|
|||
Παικταδόρ μη μασάς.
Σχόλιο: Το παραπάνω που αναφέρει ο Καγκελάριος το θεωρώ ωμή παρέμβαση προς την διαχείριση καθώς και ότι κάποιοι θέλουν να επιβάλουν δικούς τους όρους στο φόρουμ.Προσπαθούν να λογοκρίνουν κείμενα αν κατάλαβα καλά???Λυπάμαι. Last edited by S.T; 22-09-2010 at 13:57. |
|
|||
|
|||
Εσύ γιατί ανακατεύεσαι, μοιράζεις συγχωροχάρτια;
|
|
|||
|
|||
Για να είμαι in......
Να μην ξέρω τι γίνεται. Να με έχετε στο σκοτάδι και να κάνετε υπόγεια τα ύπουλα σχεδιά σας.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καποιοι ενοχληθηκαν και κατ'επεκταση παραπονεθηκαν στον Νικο. Δεν επρεπε να το κανω ετσι και για αυτο σητησα συγνωμη. Η δουλεια του Νικου δεν ειναι να προσπαθει να μαζεψει τα θεματα τα οποια 'προκυπτουν'' απο τα γραφομενα μας για αυτο δεχομαι οτι πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι. |
|
|||
|
|||
Ησύχασε εσύ..... πήγαινε στις καλημέρες.... άσε το thread ήσυχο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο Καγκελάριος ποσταρε το http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/289391.html και αποκάλεσε τον Πάγκαλο μπουχέσα το post δεν το βρισκω για να σε διευκολύνω αλλά σε γενικές γραμμές αυτό είναι... άποψη μου οτι ο Πέρρυ δεν έγραψε κάτι λάθος... δεν προσέβαλε κανέναν σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ τις αντιδράσεις υπερβολικές.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 12:48 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Μια τρύπα στον αέρα! Δημιουργήθηκε ο πρώτος στον κόσμο ανεμιστήρας χωρίς έλικες!!!! | riko46 | Κόσμος | 3 | 16-12-2009 04:32 |
Μια ιστορία Αγάπης | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 29-10-2009 20:47 |
Μια κοντινή βολτούλα | arisxios | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 9 | 16-12-2008 22:30 |