|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Patagonia-tierra del fuego
Σκεφτηκα να εγκαινιασω αυτη τη νεα ενοτητα με ενα ταξιδι που ηταν για μενα ονειρο ζωης.
Παντα βεβαια σκεφτομουν να εχω μαζι μου και τη μοτοσυκλετα μου αλλα η ελληνικη πραγματικοτητα αλλα οριζει. Ανεβαζω μερικες φωτο και ελπιζω στο μελλον να εμπλουτισω και με αλλες την αναφορα αυτη. Το ταξιδι εγινε τα Χριστουγεννα του 2009... H περιοχη των λιμνων στις Ανδεις ετσι οπως φαινεται απο το παρατηρητηριο που βρισκεται λιγα χλμ απο το Bariloche της Αργεντινης.Ανεβαινεις εκει με τα ποδια η με ενα λιφτ ομοιο με αυτα που εχουμε στα χιονοδρομικα(καρεκλακι) Βολτα στην ιδια πολη την τριτη μερα του ταξιδιου και ανημερα Χριστουγεννα Και την ηρεμια μου απειλησε ξαφνικα μια παρεα Ιταλων με δυο ΚΤΜ 640 και 990 αυτην την σουπερ Africa 650 και ενα Land Rover Defender πενταπορτο γεματο λαστιχα καθε ειδους στην σχαρα της οροφης του. Οι παρατηρητικοι θα εχουν ηδη δει το ροζ καθρεφτη στο 650 που σημαινει οτι το οδηγουσες γυναικα! Βανα ψηνεσαι? Η ημερα της διασχισης των λιμνων μενει αξεχαστη σε οποιον το επιχειρησει. Πεντε διαφορετικα ειδη πλοιου και αλλα τοσα λεωφορειου για να πας απο το Βariloche στο Puerto Varas της Χιλης διασχιζοντας απατητα δαση και παγωμενες λιμνες! Ο αρχοντας των παγετωνων ο Perito Moreno.O κροτος απο τα τεραστια κομματια παγου που αποσπωνται και πεφτουν στη λιμνη ηχει ακομα στα αυτια μου Ο αντικειμενικος στοχος των ταξιδευτων της Νοτιας Αμερικης και ειδικα των διτροχων η των τετρατροχων. Σαφως και δεν προκειται για το ομορφοτερο κομματι του ταξιδιου ειναι ομως το νοτιοτερο και μακρυνοτερο κι αυτο το κανει το για πολλους το πιο ποθητο! Last edited by paschalis; 17-02-2012 at 20:24. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Patagonia-tierra del furgo
Κι αλλες!
το Caminito στο Buenos Aires.. πολυ τουριστικο μεν αλλα υπαρχει κι αυτο πισω απο τις γραμμες..του τρενου απλα εκει πηγα χωρις τη φωτογραφικη και το γκρουπ οχι απο φοβο αλλα απο σεβασμο στους ντοπιους Μια απο τις στασεις στη διασχιση των λιμνων Στη Χιλη στο δρομο απο τις λιμνες προς το Puerto Varas Mοιαζει με παιδικο παιχνιδι αλλα ειναι ενα πραγματικο αλιευτικο θυμα της αμπωτης στον Ειρηνικο Στη Χιλη λεγονται Vaqueños.Τεσσερις απο δαυτους μαζι με ενα αρχαιο τετρακουνητο οδηγουσαν καμμια 20 χιλιαδες .... προβατα στη μεση του Ruta 40. Εικοσι λεπτα με το πουλμανακι εβλεπα δεξια αριστερα εμπρος και πισω προβατα!! Σταυροοοο!! Κρεμαστη γεφυρα στο παρκο Torres del Paine Οι τρεις ξακουστες κορυφες του χαμενες στην ομιχλη.. Last edited by paschalis; 17-02-2012 at 20:35. |
|
|||
|
|||
Σαμπάνιες για τα εγκαίνια . . . γρήγορα.
Πάρα πολύ ωραία η "ενότητα" που άνοιξες Πασχάλη και την όρεξη μας μαζί. Καλά ταξίδια . . . έστω και αεροπορικά. ΥΓ: Έρχομαι κι εγώ σε λίγο |
|
|||
|
|||
Εγκαινιάστηκε η ενότητα με δυνατό τρόπο..
Ξεκίνα να ανεβάζεις φωτό και περιγραφές.. |
|
|||
|
|||
Μεγάλο και παλληκαρίσιο ταξίδι, χίλια μπράβο!
|
|
|||
|
|||
Τι είπες τώρα! Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο ! ! ! Μπράβο βρέ φίλε! Είναι κρυφό όνειρο αυτό το μέρος του κάθε ταξιδιάρη!
Jefe |
|
|||
|
|||
Ωραία χώρα και να σκεφτεί κανείς οτι πέρασε 7 κρίσεις οικονομικές σαν τη δική μας και τις ξεπερνάει...
|
|
|||
|
|||
Μας ΠΕΤΑΞΕΣ τα μυαλά στα κάγκελα τώρα....
Ένα όνειρο ζωής. Μπράβο φίλε αυτά είναι ταξίδια... Περιγραφές και φωτό γρήγορα......ΠΑΡΑΚΑΛΩ. |
|
|||
|
|||
Αντε κι αλλες!
Θα ετοιμασω και περιγραφες... Στην ακριβη νεοχτιστη αποβαθρα της πρωτευουσας της Αργεντινης Το ομορφοτερο ξενοδοχειο της περιοχης του Bariloche Αποβιβαση και ελεγχος για την εξοδο απο την Αργεντινη. Μετα απο ενα-ακομη- δασος και μια λιμνη μπηκαμε στη Χιλη. Ruta 40...... αφιερωμενη στους φιλους που ετοιμαζονται να την οδηγησουν Τα στενα του Μαγγελανου εχουν συχνα δυτικους εντασης 10 μποφωρ με τις αναλογες συνεπειες.. Φωτο απο το λιμανι της Ushuaia. H κρουαζιερα στα Στενα συνηθως αναβαλλεται λογω ανεμων. Εμεις ημασταν τυχεροι! Last edited by paschalis; 17-02-2012 at 20:42. |
|
|||
|
|||
Να πώ ότι μας τρέλλανες είναι λίγο, δώσε κάρβουνο
|
|
|