|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΙΝΑΚΙΔΑ
Θα σας πω τι μου συνέβει προχτές που άφησα την καλή μου GSA για μισή ώρα κάτω από το σπίτι μου επειδή βαρέθηκα να την βάλω στο γκαράζ.
Όταν κατέβηκα και είδα την πινακίδα της, την είχαν κάνει με μαρκαδόρο κάτι ζιγκ ζαγκ και επειδή μάλλον το μετάνιωσαν την έκαναν με οινόπνευμα και ξέβαψαν λίγο τα γράμματα αλλά χωρίς να καθαρίσουν οι μαρκαδόροι. Την έκανα κι εγώ με οινόπνευμα όλοι αλλά είναι μια μακακία πλέον. Και λέω, πόσο μακάκας είναι ο΄κόσμος και τι κατάλαβε τώρα. Αλήθεια γνωρίζει κανείς την διαδικασία για να βγάλω καινούργια από Υπουργείο (κόστη κτλ) ή να πάω σε κάνα κατάστημα να φτιάξω???? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΙΝΑΚΙΔΑ
υπάρχουν μαγαζιά που εκτυπώνουν πινακίδες, όχι του υπουργείου αλλά "σαν" του υπουργείου χωρίς όμως το εθνόσημο...
αφού ετοιμάσουν τα ανάγλυφα γράμματα και νούμερα, τα περνούν με μελάνι......εσένα σου λείπει μόνο το μελάνι, οπότε θα είναι εύκολο να σου τη "βάψουν".......δοκίμασε εκεί... Last edited by vpentza; 31-07-2012 at 14:09. |
|
|||
|
|||
Μην βγάλεις μούφα πινακίδα. Είναι παράνομη και πινανόν να έχεις μπλεξίματα σε τυχόν έλεγχο.
Απλά πας στο υπουργείο και με 30 ευρουλάκια δηλώνεις καταστροφή και παίρνεις καινούργια. |
|
|||
|
|||
Μάλλον από Υπουργείο θα την πάρω.
Τι να πω ρε γαμώτη, ο κόσμος είναι πολύ κακός πια και ζηλεύει!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
δεν είπε κανείς να βγάλει μούφα πινακίδα, είπα πολύ απλά να πάει να του τη "βάψουν".....μόνο το χρώμα θα του περάσουν στα ανάγλυφα στοιχεία και στο εθνόσημο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως να την έκανα με ασετό ή κάνα πιο δυνατό? Πρέπει να είναι ανεξίτηλος ο μαρκαδόρος, έκαναν καλή δουλειά οι Λαλάκες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι δοκίμασε λίγο ασετόν ή βενζίνη. Λογικά με το δεύτερο θα βγει ό,τι μαρκαδόρος και αν είναι |
|
|||
|
|||
Το ασετόν θα σηκώσει όλα τα χρώματα
|
|
|||
|
|||
καλλιτερα να μη φαινεται η πινακιδα,
περνας ετσι τα διοδια χωρις να σε πιανουν οι καμερες, πως ειπες τα χαλασες τα νουμερα... οχι οτι θελω να κανω το ιδιο... |
|
|||
|
|||
Μην το κανεις...ειναι σαν να μην εχεις πινακιδα...ητοι 300 γιουρια...Οποτε διαλεγεις 30 η 300....ενα 0 ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
|
|
|