|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ξαφνική Ύδρα με το σκάφος.
Μια φθινοπωρινή Πέμπτη λέω: δεν πετάγομαι στην Ύδρα με το σκάφος?
Έκανα λοιπόν μια τρομερή ‘βόλτα’ όλο το νησί, με ωραία λαδιά το πρωί και με γεμάτο 4άρι μετά τον κάβο του ανατολικού φάρου. Εδώ δεν ξέρω ακόμη τί με περιμένει από πίσω... Ευτυχώς έπεσε έως ότου φτάσω στο λιμάνι για έναν fredo. Εδώ περιμένω στην σκιά για το θύμα μου, ως άλλο υποβρύχιο ΄Παπανικολής΄. Η αλήθεια είναι ότι το μπάνιο μού έμεινε αξέχαστο. Περνώντας από εδώ, άκουσα μια γυναικία φωνή να φωνάζει: Τράβα να πάρεις τα μακαρόνια, που ξέχασες, αχαΐρευτε. Μετά έστριψα τον κάβο, έφτασα λιμάνι, ήπια το καφεδάκι μου και γύρισα σπίτι. Το άλλο Σάββατο έχει 'Αρμάτα' στις Σπέτσες. Την αναπαράσταση της νίκης του Ελληνικού Στόλου επί του τουρκικού, με ναύαρχο τον Μιαούλη, το 1822. Τελικά καίγεται κανονικά ξύλινο σε σμίκρυνση ομοίωμα με πανιά της τούρκικης ναυαρχίδας, εν μέσω σύγχρονων βεγγαλικών. Λαμβάνει μέρος και πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού με τον αρχηγό του Στόλου. Λαμβάνουν μέρος βέβαια και πολλά Ελληνικά ιδιωτικά 'πλοία'. Είναι Όλοι εκεί. Μάλλον θα είμαστε και εμείς. Σας παραθέτω μια μικρή σκηνή από τα προσεχώς: |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξαφνική Ύδρα με το σκάφος.
Μπράβο Χρήστο, πολύ ωραία βόλτα στα πανέμορφα Ελληνικά νερά!
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Για αυτα τα νερα γινεται ολη η φασαρια με τα δανεικα...
Καποιοι τα θελουν για να κανουν τα μπανακια τους.. Μπραβο φιλε για τις φωτογραφιες! |
|
|||
|
|||
αυτές είναι ομορφιές...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ωραία βόλτα Χρήστο
|
|
|||
|
|||
Λιμνιώνιζα λέγεται το μέρος και είναι στο νότιο μέρος της Ύδρας μεταξύ Αγ. Νικολάου και ανατολικού φάρου. Συγκεκριμένα στον όρμο, που φαίνεται επάνω από το ‘18040’. Σε μεγαλύτερο zoom από κάτω. Τα βραχάκια που φαίνονται στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, εκεί που αρχίζει η παραλία της Λιμνιώνιζας, είναι αυτά των φωτογραφιών μου. Απόσπασμα:
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Μπράβο σου Χρήστο πολύ όμορφα μέρη και φώτο απο την βόλτα σου . Μου έφτιαξες τη μέρα . |
|
|||
|
|||
Μπραβο Χρηστο ομορφες φωτογραφιες μας χαλαρωσες λιγο απο τις σκοτουρες μας...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρουμανία με την σκηνή μου... | geomal rt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 18-08-2011 15:30 |
Ευρώπη και Ελληνική κυβέρνηση σε σκίτσα | ppot | Ελλάδα | 4 | 19-02-2011 14:59 |
Σκύλος σώζει τραυματισμένο σκύλο σε εθνική οδό!!!! | pirate | Ζώα | 9 | 17-11-2010 15:08 |
Ο τολμων νικα!...βιντεακι για σκληροτραχηλους GSακηδες! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 31 | 16-08-2009 12:55 |
ατύχημα με σκούτερ | kostas-patra | Κοινωνική ευαισθησία | 21 | 24-06-2009 21:22 |