|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
τουμπα live!!
Σήμερα το πρωί κατα της 8.30 βρισκόμουνα σε επαρχιακό δρόμο δηλεσι-οινοφητα με το βουβού , μπροστά μου δύο παπακια , το ενα με μια κοπελιτσας-ελα σας θελω σοβαρους-με κράνος και το αλο με ενα παλικάρι με τον χαρτοφίλακα στην πλάτη ακράνοτο.
Αρχίζω εγώ τα πατερηματα μου στην κυρα μου που ητανε διπλα μου, τα κολοπαιδα δεν φωραν κράνοι κ.τ. ταυτοχρονα βλέπω το παπακι με τον πιτσιρικα να περνει μία στροφουλα κλιστη κάπος παράξενα ξερετε η γραμη να βγαζει στο χοραφι και κατι να πάει στραβα ητανε και κατηφόρα και το μπροστινο απο παπι δεν ειναι και οτι καλητερο και οπως στα μοτο gp εχουμε χαιντ σαουν καπος ετσι το λενε το διπλομα του τιμονιου και την επαφη το σωματος με την ασφαλτο, δεν κρύβω οτι λιγο χ...α!!η καρδια μου σφυχτικε! Εφτυχος ειχαμε κανονικη αποσταση και μπορεσα να σταματησω εγκερα και αυτός πυγενε με λιγα χλμ! Κατεβενω κάτω σταματαω την κυκλοφορία συκώνω το παλικάρι ευτηχός δεν ειχε χτυπισει πουθενα μονο χερι λιγο και το τραυματικο σοκ του ατυχηματος!!μετα σηκώνω και το παπι -ειχα να πιασω παπι, τη θημηθηκα-ευτηχος και αυτο δεν ειχε παθει και τιποτα γρατζουνιες!! Τον βαζω να καθησει να ηρεμησει ,αλλα παιδια δεν αντεξα και με καλο τροπο του την ειπα.. -Ρε παληκαρι μου κρανακι γιατι δεν φωράς ; εγώ εχω μεγαλη μηχανη και το φωράω σηνέχεια! -εδω τοχω στην μπαγαζιερα ! μου λεει! -Στο κεφαλι πρεπει να το έχεις , οταν θα πεσεις δεν θα σε παρουν τηλ να σου το πουνε και εσυ να το βάλεις!απο δω και περα να το φωράς καθε μερα! Αφου του εβαλα και μπροστα το παπι και συγουρευτικα οτι ητανε καλα δεν ηθελε να τον πάω καπου εφυγα με την σηνηδηση οτι θα σηνετηζότανε απο το δωρο που του εκανε η τυχη να φαει τουμπα χωρίς κράνος και να την βγάλει καθαρή!!!! Αυτα καλοκαιριατικα και εχουμε ακομα αντε καλα να περναμε και να προσέχουμε!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τουμπα live!!
Τέλος καλο....ολα καλα.....προς γνωση και συμορφωση........
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Ζίτσο!
Έπραξες άριστα!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.....σωστόοοοοοοοοος ο Ζίτσος .........
|
|||
|
|||
καλά του έκανες
άραγε έφυγε με κράνος; |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
Ελπίζω να έβαλε μυαλό..!!!! |
|
|||
|
|||
Τέλος καλό όλα καλά !!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν υπαρχει περιπτωση,το θεμα ειναι να μην φυγει το τζελκαι χαλασει η κομμωση.ειναι τοσοι που κυκλοφορουν ξεκρανωτοι που αισθανομαι ΟΥΦΟ
|
|
|||
|
|||
END GOOD,EVERYTHING GOOD (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ)...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ενα αγωνιστικο site Live TV(Live Streaming) | Alext | Αγώνες | 1 | 18-05-2009 02:15 |
Σαβούρα live στο Κοινωνία ώρα 0... | vtheo | Αστεία Video | 20 | 24-03-2009 20:06 |
Track & trace ιστοσελίδα πλοίων Live | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 21-03-2009 15:02 |