|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Στο τραίνο...
Στο τραίνο, η μαμά έπλεκε, ο μπαμπάς διάβαζε εφημερίδα και ο μικρός Κωστάκης, κοίταζε στο παράθυρο. Ξαφνικά ρωτάει ο μικρός τον πατέρα του:
- Μπαμπά… - Μμμμ… - Τί είναι αυτό εκεί; Ο μπαμπάς, χωρίς να σηκώσει τα μάτια του: - Δεν ξέρω… Mετά από λίγο… - Μπαμπά… - Μμμμμ… - Τί είναι αυτό; - Δεν ξέρω… Οι ερωτήσεις από τον πιτσιρικά έπεφταν βροχή. - Μπαμπά τί είναι τούτο; - Δεν ξέρω… - Μπαμπά τί είναι το άλλο; - Δεν ξέρω… Κάποια στιγμή η μάνα λέει στο παιδί: - Κωστάκη, μην ενοχλείς άλλο τον πατέρα σου! Αφού βλέπεις ότι διαβάζει εφημερίδα! Και ο πατέρας: - Άσε το το παιδί ρε Μαρία! Αν δε ρωτήσει πώς θα μάθει; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο τραίνο...
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στο ηρωικο Σουλι...και στα ορη Παραμυθιας!!! | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 20 | 29-09-2009 23:47 |
Το Σπέρμα Kάνει Kαλό Στο Δέρμα! | gs1150 | Επικαιρότητα | 8 | 03-06-2009 21:17 |
Στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ | zitsos | Τι μας έτυχε | 7 | 14-05-2009 09:08 |
How GPS works - Στο κέντρο ελέγχου του συστήματος GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 07-04-2009 18:39 |
Στο «σφυρί» από το Facebook τα δεδομένα των χρηστών | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 17-02-2009 21:53 |