|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤATTOO!! Εχετε??? Και τι?? (Και γιατι???)
Τatoo, εχετε??? Και τι?? (Και γιατι???)
Εμεις, τα παρακατω!.. Tωρα, οσο αναφορα το δικο μου -απο το οποιο προεκυψε και το nickname μου!- εγινε σε μια δυσκολη εποχη, για μενα, και με εξεφραζε ΠΛΗΡΩΣ!, οπως και συνεχιζει!.. (Γι'αυτο της Μαριλυς, ρωτηστε την ιδια!! ) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤATTOO!! Εχετε??? Και τι?? (Και γιατι???)
Δεν έχω.
Δεν έχω σκεφτεί και να κάνω. Δεν θα μ αρέσει επάνω μου σε κάποια χρόνια, έτσι πιστεύω. Σε κάποιους άλλους (άντρες και γυναίκες) μ αρέσει. Έχουν ας το πούμε το στυλ του τατού που χτυπούν. Αυτά. |
|
|||
|
|||
επτα.......μεγαλα.......απλα μου αρεσουν ......και θα κανω και αλλα ....σιγα σιγα...να τα απολαμβανω....
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω.Μου δημιουργούν την αίσθηση της βρώμας
Πάντα φιλικά παιδιά, αλλά όταν βλέπω κάποιον με πολλά, είναι σαν βρωμιάρης.Αλλά αμα αρέσουν σε κάποιους, για εμένα πάσο |
|
|||
|
|||
τρια το ενα σε... εξελιξη.ενα μικρο δρακο στο αριστερο χερι γιατι απο μικρος μοθ αρεσαν τα τζαπαν ,με μια φραση απο κατω που γραφτηκε μετα απο ενα ατυχημα και δεξι ποδι χερι μαορι γιατι μου αρεσουν τα σχηματα και η φιλοσοφια τους.παντως τελευταια βλεπω πολυ κοσμο με μεγαλα κοματια και μου αρεσει αυτο ...παλιοτερα ησουν δακτυλοδεικτουμενος ακομα και με ενα ιδεογραμα!θελει ομως αρκετη σκεψη πριν το κανεις(εχω κανει καβερ απ ,γι'αυτο το λεω)
|
|
|||
|
|||
να υποθεσω οτι δεν θα ετρωγες απο τα χερακια του Σκαρμουτσου
|
|
|||
|
|||
Καλό
|
|
|||
|
|||
γιατι εχει μπει το θεμα στην ενοτητα υγεια?
|
|
|||
|
|||
Αλλά αφού τον ανέφερες. Άριστος στη δουλειά του, χιουμορίστας αλλά δεν σου δημιουργεί μια απέχθεια να τον βλέπεις;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|