|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ)
Γειά χαρά παιδιά, ονομάζομαι Γιώργος και είμαι ο φίλος του Φάνη με το ξενοδοχείο. Μοτοσυκλετιστής κι' εγώ και κάνουμε τις βόλτες μας με το Φάνη από την εποχή που είχε σκουτεράκι. Έχω αλλάξει κάμποσες μοτοσυκλέτες και τελευταία έχει πέσει στα χέρια μου ένα Bandit limited V. Μηχανάκι για κοντινές βόλτες, ψάχνω όμως σοβαρή κοπέλλα για γάμο..σύντομα ελπίζω!
Βλέπω από όσους απάντησαν στην πρόταση του Φάνη θετικό κλίμα και μια που έβαλε το link του ξενοδοχείου, θα ήθελα να σας κάνω μια πιο χειροπιαστή προσφορά. Τις official τιμές μπορείτε να τις δείτε στο site, όμως για τα μέλη του gs forum που το αποφασίσετε να έρθετε προς τα μέρη μας τη σαιζόν του 2010 (εκτός 20/7 - 10/9, που ότι μπορώ καλύτερο θα το κάνω) θα έχετε τιμές τουριστικών γραφείων, δηλαδή 48 Ευρώ το δίκλινο με πρωινό και ανάλογα για μονόκλινο και τρίκλινο, αλλά μη σας γράφω πολλά. Πραγματικά θα χαρώ να σας συναντήσω από κοντά, όμως πιστεύω ότι και η βόλτα στην περιοχή μας θα σας μείνει αξέχαστη. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ)
Η προσφορά του Γιώργου είναι για την πρόταση του Φάνη ....
Απόσπασμα:
|
||||
|
||||
Φίλε Γιώργο,
καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum .... Σ' ευχαριστούμε για την προσφορά του ξενοδοχείου σου, προς τα μέλη της παρέας μας ..... Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αναζήτηση για την νέα σου κυρία .... ..
|
|||
|
|||
Φίλε Γιώργο,
καλωσόρισες στην μεγάλη παρέα του Gs Forum. Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, την οποία θα τιμήσουμε δεόντως το ερχόμενο καλοκαίρι. Μακάρι να σε μιμηθούν και άλλα μέλη, με αντίστοιχες προσφορές για την παρέα μας, γιατί παραφράζοντας την παροιμία "αν δεν προτιμήσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει!" |
|
|||
|
|||
αντε γιατι περιμενω και γω τη μιζα μου μπας και παρω κανα adventure!!!:sm6:
|
|
|||
|
|||
Γειά σου Γιώργο! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
|
|
|||
|
|||
Καλως μας ηρθες!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήλθες στη παρέα,όμορφο το ξενοδοχείο, στα υπόψιν όταν βρεθούμε Ανατολικά...
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε μας, κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες......Καλά χιλιόμετρα να έχεις............
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ) | FANISGS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 14-02-2010 22:47 |
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 24-01-2010 11:45 |
ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? | saitman | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 20-10-2009 11:00 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | xurxes | Καλώς ήλθατε | 20 | 09-09-2009 21:32 |
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 21:14 |