|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καφεδάκι Κρητικό στην Αράχωβα και φαγητάκι σε χωριουδάκι, Κυριακή 10/3/2012!!
Μιας και ειμαι ακομα στας Αθηνας ειπα να κανονισω και μια βολτουλα πριν την Κυριακη μπω στο καραβι της επιστροφης!!
Προτεινω λοιπον να παμε μεχρι την Αραχωβα απο επαρχιακο (Θηβα, Λειβαδια) βολτουλα να πιουμε εκει το καφεδακι μας μιας και εχω να παω χρονια εκει και μετα να καταληξουμε σε κανενα χωριουδακι που ξερετε εσεις να τσιμπησουμε!! Η επιστροφη μπορει να γινει κυκλικη απο την κατω πλευρα ωστε να δουμε ολες τις ομορφιες! Ο καιρος και η θερμοκρασια θα ειναι σουπερ!! Λεπτομερής πρόγνωση Αράχωβα - Foreca.gr Για παμε να στριψουμε λοιπον!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι Κρητικό στην Αράχωβα και φαγητάκι σε χωριουδάκι, Κυριακή 10/3
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι Κρητικό στην Αράχωβα και φαγητάκι σε χωριουδάκι, Κυριακή 10/3
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασεις Γιαννη.Αν αλλαξει κατι θα ειμαστε για καφε στο Μεγαλο Πευκο[30 χλμ απο Αθηνα] με παρεα του φορουμ.
|
|
|||
|
|||
Του το ´πα βρε Βαγγέλη,
αλλά θέλει να ξεκα.....πνίσει ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Δηλωση ειναι αυτο κοπελλλ! δεν σ αφηνω μονο σου μην χαθεις! Απόσπασμα:
Ρε συ Βαγγελη αντι για περιπατο μεχρι το πευκο, δεν ξεσηκωνεις τα τσικο με τα μεγαλα ντεποζιτα να το κανουμε κοντινη βολτουλα κυριακατικη, μια κ θα χει ωραιο καιρο να κανουμε την χαρη του κρητικαρου απο πανω που φευγει?
εκτος κι αν εχει κανονισει καμια ψυχη τιποτα πρωταγωνιστριες στο πευκο οποτε ερχομαστε και μεις.......με τα ποδια! |
|
|||
|
|||
Μέσα στο ξεκά...πνισμα (έχω κι εγώ καιρό να ... )
Γιάννη, μάθε (μια και την ανέβασες εσύ τη βόλτα ) που να φάμε καλά (και φτηνά, εννοείται ) |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Συμμετοχες
|
|
|||
|
|||
Πολυ ξεκαπνισμα τι γίνεται με σας...
|
|
|||
|
|||
Να πάτε για φαγητό στο Ζερικι(Ελικωνας) ή στην Αγ.Αννα στην κεντρική πλατεία στην ταβέρνα του Μάκη..
Last edited by REK; 08-03-2013 at 20:13. |
|
|